Pielea dumneavoastră facială este înroșită & ”furioasă”? Încercați noul ser de la Nanoil

Înroșirea și iritațiile faciale sunt foarte frecvente, fiind o consecință a protecției solare insuficiente, produselor cosmetice aspre sau a genelor. În astfel de cazuri, trebuie să alegeți produsele de îngrijire a pielii potrivite, care să consolideze și repare pielea. Noul ser de la Nanoil este cea mai bună alegere. Nanoil Anti-roșeață este ideal pentru tenul care se irită ușor, predispus la rozacee și sensibil.

Nanoil ser pentru roșeața facială

Serul este un produs cosmetic care are capacitatea de a pătrunde în cele mai profunde straturi ale pielii, fiind astfel un tratament minunat pentru toate tipurile de iritații ale pielii: chiar dacă sunt vizibile la suprafața pielii, acestea afectează și straturile interioare ale pielii. Serurile nu doar oferă un aspect mai frumos tenului, ci și îmbunătățesc condiția acestuia.

Pentru ce tipuri de ten este recomandat Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Acest produs acționează eficient la nivelul oricărui tip de piele care se confruntă cu iritații. Indiferent de vârstă, gen sau tip de piele, serul va calma tenul. În plus, este cel mai recomandat pentru tenul predispus la rozacee și pentru tenul sensibil deoarece aceste tipuri de ten provoacă dificultăți în îngrijirea zilnică a pielii – acest ser conține toate substanțele esențiale pentru remedierea condiției tenului.

Ce ingrediente putem găsi în acest ser? 

Datorită selecției excelente de ingrediente, acest ser facial oferă beneficii minunate pielii. Formula este bogată în patru extracte naturale, vegetale din:

  • tei pentru calmarea, ameliorarea și împrospătarea pielii, adăugând netezime în același timp
  • conuri de chiparos pentru ameliorarea tenului inflamat și protejarea acestuia împotriva iritațiilor ulterioare
  • castan sălbatic pentru un plus de fermitate și sigilarea vaselor sanguine
  • planta ayurvedică, Boerhavia Diffusa, un antioxidant putermic care protejează pielea împotriva factorilor externi

Combateți toate iritațiile pielii cu serul anti-roșeață Nanoil!

Evident, ingredientele au fost selectate cu atenție pentru a se complementa reciproc. Datorită acestora, produsul oferă ameliorare imediat și calmează pielea iritată. Serul poate reduce chiar și inflamațiile deja declanșate. Un avantaj suplimentar: aplicarea pe termen lung creează un filtru la nivelul pielii care oferă mai multă rezistență împotriva iritațiilor, indiferent de cauza acestora.

La ce alte beneficii vă puteți aștepta?

În plus, Nanoil Anti-Redness Face Serum previne deteriorarea cauzată de acțiunea radicalilor liberi și intensifică protecția solară, întârziind procesul de îmbătrânire a pielii. Mai mult decât atât, este un produs foarte eficient în hrănirea și hidratarea pielii și îmbunătățirea tonului pileii.

Cât de frecvent trebuie aplicat?

Poate fi aplicat chiar și de două ori pe zi, însă aceasta depinde de necesitățile pielii. Dacă doriți să preveniți înroșirea sau spargerea capilarelor, o singură aplicare pe zi este mai mult decât suficientă. Dacă vă confruntați deja cu iperfecțiuni și vene în formă de pânză de păianjen, cel mai indicat este să aplicați serul mai des pentru a trata problema mai rapid.

Nanoil cel mai bine cotat ser facial anti-roșeață

Cum se aplică Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Aplicați întotdeauna serul la nivelul tenului perfect curat și tonifiat. Puteți aplica serul mai întâi în palme sau direct pe față. Câteva picături sunt suficiente. Apoi, masați delicat fața. Puteți folosi o rolă de masaj facial, dacă tenul dumneavoastră nu prezintă capilare sparte. Pielea absoarbe serul în doar câteva minute. La sfârșit, aplicați produsul obișnuit de hidratare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest produs sau să-l comandați, vizitați www.nanoil.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *