Firming Massage Mask de la Shiseido

Fără alte formalități, Shiseido Firming Massage Mask este disponibil în două dimensiuni. Producătorul a distribuit cosmeticele în borcane de 50 ml și 100 ml. Pachetul, în general, poate fi recunoscut prin forma caracteristică neregulată a capacului vasului. În interiorul borcanului, puteți găsi un cosmetic care poate fi folosit pentru a face tratamentul de masaj. Cum arată aplicarea? Firming Massage Mask se aplică o dată sau de două ori pe săptămână, imediat după purificarea pielii feței cu un toner sau un dezinfectant. Apoi, cosmeticul poate fi răspândit pe fața cuiva prin masaj simultan pe pielea feței pentru aproximativ trei minute. Este demn de menționat, zona pielii ochilor blânzi nu este destinată pentru acest tratament de înfrumusețare și o consecință ar trebui să fie omisă. După aceea, masca de față ar trebui să fie lăsată pentru încă șase minute. În cele din urmă, Firming Massage Mask poate fi eliminată de pe față cu un șervețel sau doar clătit cu apă rece.

Shiseidomask1

este destinat pentru tipurile normale, mixte, uscate și foarte uscate de piele. Mai mult decât atât, acest produs are proprietăți de hidratare și regenerare a celulelor. Datorită aplicării regulate, starea pielii nu este doar îmbunătățită vizibil, dar, de asemenea, devine fermă, netedă și proaspătă. Compoziția Firming Massage Mask de la Shiseido include, de exemplu acid hialuronic. Acest ingredient, este responsabil în special pentru recâștigarea corespunzătoare a hidratării celulei pielii, exfoliere a celulelor moarte ale epidermei, suplețe și de întinerire. Desigur, cosmeticul a fost testat de către dermatologi, de aceea, oamenii care au ca tip pielea sensibilă pot folosi acest produs în mod liber.

De ce este atât de important masajul în aplicarea Firming Massage Mask de la Shiseido? În timpul acestui tip de tratament, pielea noastra devine usor înăsprită și circulația sanguină este amplificată. În plus, acest mod de aplicare oferă cosmetice cu o mai bună absorbție și o mai bună funcționare. Destul de important este faptul că în timp ce se efectuează masajul la domiciliu, nu avem de ce să cheltuim banii pe numirile cosmeticianului, mai ales atunci când efectul ambelor tratamente va fi cam la fel. Tot ce trebuie să vă amintiți este aplicarea sistematică a Firming Massage Mask de la Shiseido și modul corect de întreținere a masajului pielii feței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *