O cremă și un fond de ten pentru ascunderea petelor? Este Hydra Life BB Eye Creme de la Dior

In general, asociem crema BB cu un cosmetic aplicat pe ansamblul feței. Și ce-ai spune, dacă ai dat peste o cremă BB și o cremă pentru ce este sub ochi amestecate într-unul singur? Marca de cosmetice Dior prezintă Hydra Life BB Creme Eye. Să vedem totuși cum acest produs combină cele două caracteristici.

Pentru început, niște informații generale. Mai întâi de toate, Hydra Life BB Creme Eye este închis într-un pachet albastru de capacitate de 5 ml. În al doilea rând, aplicatorul furnizat este sub formă de un burete similar cu bureții de strugurel de buze. În consecință, aplicatorul Dior este unul extrem de moale și precis. În plus, toate nuanțele, pungile de sub ochi și imperfecțiunile feței sunt ușor de acoperit ca urmare a aplicatorului convenabil. În al treilea rând, Hydra Life BB Creme Eye este conceput pe baza a trei flori exotice, care, de fapt, sunt destul de comune în cea mai mare parte a produselor Dior. În cele din urmă, cosmeticul este disponibil doar în două nuanțe: 01 Bej Lumiere și 02 Pêche Lumiere.

Hydra DioreBB4

Acum, să verificăm ce sunt caracteristicile Hydra Life BB Eye Creme de la Dior. Ca crema BB, acest produs ar trebui să hidrateze, regenereze pielea feței, protejeze de radiația solară (de fapt, acest produs are SPF 20 protecție solară) și imperfecțiunile pielii . În plus, ca în corectorul ochi, Hydra Life BB Creme Eye ar trebui chiar să netezească pielea, să acopere nuanțele și pungii de sub ochi , scoate în evidență zona pielii ochilor și să fie adecvate pentru make-up de finisare.

Și care e modul de aplicare al cremei Hydra Life BB Eye Creme de la Dior? Acest cosmetic dublu-funcție se aplică în conformitate cu un fond de ten sau o cremă BB, care se aplica pe intreaga față. Dar nu avem cu adevărat nevoie de două creme BB? Unul pentru fata si altul pentru zona ochilor sub? Poate la fel de bine să fie crema BB, cel destinat pielii de îngrijire a feței și colorație, folosit pentru a acoperi cercurile intunecate de sub ochi. Cu excepția cazului în, tot ce ai nevoie pentru a acoperi este zona de piele ochilor. Apoi, puteți aplica Hydra Life BB Creme Eye doar ca un marker de inscriere pe colturile interioare ale ochilor. Alegerea este a ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *