Curățarea facială Exfoliance Clarte de la Lancome

În fond, exfolierea tenului ar trebui să fie a doua natură pentru fiecare dintre noi. Dacă dorești să ai o față netedă, bine construită și întinerită, atunci ar trebui să-ți iei curățarea facială Exfoliance Clarte de la Lancome. De ce acest cosmetic trebuie pus în geanta ta de machiaj? În primul rând, este extrem de eficient. Apoi, conține extracte de fructe. În al treilea rând, acest produs se potrivește nevoilor tipurilor de ten mixt și normal.

Exfoliance Clarte Lancome 1

În general, curățarea feței cu Exfoliance Clarte de la Lancome strălucește decolorările împreună cu semnele pigmentare, purifică porii pielii, exfoliază celulele moarte ale epidermei, hrănește suprafața pielii, netezește, sporește circulația sângelui, crește fermitatea și forma feței și stimulează procesul de reînnoire al celulelor pielii. Cu atenția acestor caracteristici, fața noastră își va recăpăta aspectul tânăr, iar pielea devine răcoritoare și strălucitoare, cu siguranță, aplicând regulat Exfoliance Clarte.

Când aplicați, Exfoliance Clarte de la Lancome ar trebui masat pe tenul curat cu mișcări circulare. După un masaj de câteva minute, petele exfoliante trebuie să fie clătite de pe față cu apă călduță. Cu siguranță, fix după acest tratament de înfrumusețare, tenul ar putea deveni un pic iritat și mai sensibil decât de obicei, cu toate că este o reacție absolut normală. Totuși, din acest motiv, pielea ar trebui hidratată imediat cu o cremă sau o mască de față.

Care sunt ingredientele curățătorului de față Lancome, Exfoliance Clarte? În fond, produsul conține în principal extracte de fructe. De exemplu, extractul de ananas evidențiază decolorările și ajută la pierderea și la topirea conexiunilor intracelulare pentru a reduce celulele moarte ale epidermei cu succes. Referitor la extractul al doilea, cel din papaya, protejează la rândul său pielea de radicalii liberi precum și de formarea ridurilor. Ca enzim, funcționează similar extractului de ananas.

Curățătorul de față de la Lancome, Exfoliance Clarte este închis într-un tub albastru de 100 ml. În magazine, putem găsi un cosmetic destinat tipului de ten exfoliant uscat. Acest produs este vândut într-un ambalaj portocaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *