Descoperiți 5 dintre cel mai bine vândute geluri de sprâncene

cele mai bune geluri de sprâncene

Gelul de sprâncene este, într-adevăr, un produs multifuncțional printre alte produse de sprâncene. Nu doar vă fixează machiajul final de sprâncene, ci și vă modelează arcurile, adăugând volum și umplând golurile. Versiunea transparentă sau nuanțatoare, potrivită sprâncenelor dumneavoastră naturale, poate face minuni. Prin doar câteva mișcări din pensulă, puteți crea machiaje uimitoare de sprâncene. Această tehnică de machiaj al sprâncenelor oferă un efect de arcuri stufoase, definite, cu aspect natural. Un gel eficient de sprâncene poate înlocui ceara, săpunul, rimelul de sprâncene și chiar și… laminarea sprâncenelor! Ce gel de sprâncene să alegeți? Descoperiți cele 5 alegeri ale noastre de top pentru cele mai bune geluri de sprâncene, conform utilizatoarelor de Internet.

1. NANOBROW LAMINATION GEL

➜ Formula: ușoară, cu consistență de gel, îmbogățită cu ulei de ricin

➜ Nuanțe: Transparent, Bej, Maro, Negru

➜ Beneficii: efect care durează 24 de ore, rezistent la apă, proprietăți de îngrijire, efect de laminare a sprâncenelor, performanță minunată, goluri camuflate, ambalaj convenabil, periuță din silicon.

Numărul 1 incontestabil – unicul Nanobrow Lamination Gel. Formula ușoară ridică, volumizează, modelează și fixează sprâncenele pentru un aspect natural. Formula durabilă, cu consistență de gel oferă rezistență fără retușări. Periuța delicată umple uniform sprâncenele cu culoare. Dimensiunea sa mică vă permite să aplicați exact cantitatea mică de produs și să ajungeți la fiecare fir de păr din zona sprâncenelor. Nanobrow Eyebrow Gel alunecă fără probleme și fără a lăsa urme sau un aspect lipicios. Îngroașă și îndesește optic arcurile. Acesta este primul produs de acest tip capabil să înlocuiască laminarea sprâncenelor, oferind un efect incredibil de similar. Oferă sprâncenelor lifting și un aspect plin și strălucitor – exact ca după un tratament profesional. Nu creează o ”crustă” inestetică la nivelul sprâncenellor. Formula nu supraîncarcă firele de păr delicate ale sprâncenelor. Oferă o fixare delicată, dar puternică prin doar o mișcare din aplicator. 

Intră pe site-ul oficial: nanobrow.ro

2. BOBBI BROWN NATURAL BROW SHAPER

➜ Formula: o formulă ușoară și hidratantă, îmbăgățită cu ulei de ricin și de cocos.

➜ Nuanțe: Transparent, Blond, Maro intens, Maro neutru, Mahon, Expreso, Negru subtil.

➜ Beneficii: efecte 24 ore, rezistent la apă, formulă ușoară, proprietăți de îngrijire, minunat pentru modelarea sprâncenelor, periuță cu formă conică.

Bobbi Brown Natural Bow Shaper este unul dintre cele mai populare geluri de sprâncene de pe piață. Este iubit de femeile din toată lumea pentru efectul incredibil oferit. Cele opt nuanțe naturale vă permit să o alegeți pe cea care se potrivește perfect trăsăturilor dumneavoastră. Gelul de sprâncene Bobbi Brown îmbunătățește eficient arcurile și modelează firele de păr ale sprâncenelor, oferindu-le un aspect plin în mod natural. Formula cu ingrediente naturale, inclusiv ulei de ricin și ulei de cocos, hrănește și hidratează sprâncenele. Complexul hrănitor de îngrijire a sprâncenelor îmbunătățește sprâncenele slăbite. Dispune de o pensulă mică, cu formă ovală.

3. GLOSSIER BOY BROW

➜ Formula: o formulă cremoasă, îmbogățită cu acid oleic, lecitină și colagen; nu conține parfum sau alcool

➜ Nuanțe: transparent, blond, castaniu, maro, negru

➜ Beneficii: formulă cremoasă, ambalaj convenabil, proprietăți de îngrijire, ingrediente naturale

Gelul Boy Brow de la Glossier a devenit un produs iconic de sprâncene. Este adorat de minimaliști și fanii machiajului ”fără machiaj”. Nu doar datorită performanței sale remarcabile, ci și formulei sale cremoase și designului minunat. Oferă un rezultat final non-lipicios – lasă sprâncenele moi și flexibile. Cerurile naturale fixează sprâncene fără a lăsa o crustă. Creează aspecte accentuate de sprâncene care durează toată ziua. Dezavantajul este că gelul Clear este alb și devine transparent în urma aplicării.

4. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

➜ Formula: hrănitoare, îmbogățită cu polimeri soft-flex și leticină, fără parabeni, hipoalergenică

➜ Beneficii: rezistent la apă, periuță cu capăt dublu, ingrediente naturale, de îngrijire, minunate pentru modelarea sprâncenelor, periuță cu formă conică

➜ Nuanțe: Transparent, Delicat, Întunecat

Gelul de stilizare și nuanțare Revitalash H-Def Brow Gel ajută la stilizarea, modelarea și fixarea facilă a sprâncenelor în timpul rutinei zilnice de machiaj. Deține un aplicator practic, cu capăt dublu care prezintă o periuță de separare a firelor de păr din zona sprâncenelor și o periuță tradițională pentru aplicarea produsului. Dezavantajul este paleta liminată de culori; gelul de sprâncene Revitalash este disponibil în 3 nuanțe – transparent, maro deschis și închis. Formula cu ingrediente hrănitoare consolidează și îmbunătățește aspectul și condiția sprâncenelor.

5. TOO FACED BROW WIG EYEBROW GEL

➜ Formula: formula de gel cu microfibre pentru sprâncene îngroșate

➜ Nuanțe: Blond natural, Taupe, Maro Mediu, Maro închis

➜ Beneficii: microfibre de îndesire, periuță mică, ambalaj convenabil, camuflează golurile.

Too Faced Brow Wig Eyebrow Gel este ultimul produs din topul nostru. Un produs minunat pentru deținătoarele de sprâncene subțiate cu imperfecțiuni vizibile. Formula cu microfibre fine se depune pe firele de păr și piele, umplând golurile și îndesind vizual sprâncenele. Acestea adaugă un volum incredibil, umplând orice zone rare de păr. Este exact ca ”extensiile de sprâncene într-un tub”. Brow Wig Eyebrow Gel modelează, îngroașă, definește și fixează arcurile pentru un efect wow.