Mai puțin este mai mult! Alegeți naturalețea cu Nanobrow Lamination Gel

nanobrow gel pentru sprâncene laminate

Tendințele se schimbă, dar naturalețea este întotdeauna la modă. Minimalismul în produsele de înfrumusețare și îngrijire personală este un răsfăț nu doar pentru cei ocupați. Din ce în ce mai multe persoane apreciază această tendință pentru caracterul său avantajos, economisirea spațiului și soluțiile ecologice. Câteva produse bune de înfrumusețare în locul unui sertar plin de cosmetice de machiaj? În prezent, mai puțin este mai mult. Tendița ”fără machiaj” este un mod de a vă evidenția subtil frumusețea – fără conturarea obositoare a sprâncenelor, supralinierea buzelor, fără extensii de gene sau un strat gros de machiaj la nivelul feței. Trusa minimalistă de machiaj nu este completă fără Nanobrow Lamination Gel. Aflați mai multe despre acest produs!

Cum acționează Nanobrow Lamination Gel?

Periuța delicată permite gelului să acopere fiecare fir de păr, dublându-i volumul. Creează iluzia de sprâncene pline, groase și răsfirate. Gelul fixează firele de păr pe tot parcursul zilei. Formula gelului nu usucă firele de păr și nu irită zona delicată a ochilor și sprâncenelor. Acest cosmetic delicat este potrivit chiar și pentru pielea foarte sensibilă. Este o alternativă minunată la rimelul clasic sau săpunul de sprâncene. Nanobrow Lamination Gel oferă un efect unic de laminare a sprâncenelor – fără programare la salonul de înfrumusețare!

Instrucțiuni de utilizare: puteți folosi individual gelul de modelare a sprâncenelor Nanobrow sau îl puteți combina cu alte produse de machiaj (creion, pudră sau pomadă de sprâncene). Găsiți nuanța potrivită culorii naturale a sprâncenelor (Bej, Maro, Negru) sau optați pentru versiunea transparentă (Transparent). Utlizați o periuță pentru a acoperi temeinic sprâncenele cu produs. Periați firele de păr în direcția de creștere, ridicându-le ușor. Aceasta oferă desime optică și un efect de sprâncene stufoase. Pentru un aspect mai elegant, neteziți marginea superioară a sprâncenelor, prevenind astfel firele de păr ieșite în afară.

Nanobrow Lamination Gel – gel de sprâncene

Disponibile în culorile: 

Tratamentul de laminare a sprâncenelor versus Nanobrow Lamination Gel

Nu este niciun secret că laminarea sprâncenelor este o procedură cosmetică ce alterează chimic structura părului. Acidul tioglicolic, ingredientul principal din agenții de laminare, descompune legăturile care determină forma naturală și direcția de creștere a sprâncenelor. Pregătește firele de păr din zona sprâncenelor pentru viitoarele modificări. Produsele specializate de laminare determină noua formă a sprâncenelor, dată de cosmetician. Efectele durează aproximativ 1-2 luni.

Gelul de sprâncene Nanobrow oferă un efect de laminare a sprâncenelor fără a vizita un cosmetician. Gelul revoluțional adaugă strălucire și fixează firele de păr exact ca produsele de laminare a sprâncenelor. Cantitatea mai mare asigură câteva luni de utilizare regulată. În plus, gelul Nanobrow hrănește și întărește rădăcinile sprâncenelor în fiecare zi. Este cea mai bună soluție pentru pielea sensibilă, predispusă la roșeață.

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Îngrijirea și machiajul sprâncenelor într-un produs

Formula produsului Nanobrow Lamination Gel conține ulei de ricin, care intensifică strălucirea și protejază sprâncenele împotriva deteriorării. Uleiul de ricin acționează ca un ser natural de sprâncene care întărește rădăcinile și promovează creșterea părului. Vitaminele din ulei hidratează și regenerează zona ochilor. Rezultatul? Sprâncene întotdeauna sănătoase, puternice și pline, chiar și în ciuda stilizării zilnice. Dacă sunteți în căutarea unui gel hrănitor și rezistent de sprâncene care să ofere un efect de laminare, acesta este!

recenzii cel mai bun gel de sprâncene