Aquasource Crema BB de la Biotherm

Crema BB – caracteristici generale

Nu este un secret faptul că cremele BB au fost populare în rândul femeilor pentru o lungă perioadă de timp. De ce sunt acestea atât de iubite? Răspunsul este simplu. Practic, cremele BB sunt versatile si universale. În plus, acestea oferă pielii feței hidratare, alimentație și regenerare. În plus, cremele BB sunt capabile de a proteja pielea de radiațiile solare și, în consecință, aceste produse cosmetice luptă împotriva ridurilor și formarea semnelor solare. O altă caracteristică pozitivă a cremelor BB este aceea că acestea pot fi aplicate ca o bază de make-up sau chiar înlocuind în sine un fond de ten. De fapt, avantajele menționate mai sus ale cremelor BB sunt doar câteva aspecte pozitive ale produselor. Ce poate fi realizată, de asemenea, prin aplicarea cremelor BB este desfundarea porilor pielii și eliberarea acneei de pe ten. Mai mult, aceste produse evidențiază semnele, atât ale acneei, cât și cele solare. În cele din urmă, cosmeticele oferă make-up cu finisaj mat.

În ciuda cremelor BB, putem găsi, de asemenea creme marcate cu CC, DD și EE. Fiecare dintre acestea este ajustată la nevoile speciale ale diferitelor tipuri de piele. De exemplu, crema CC dă efectul puternic de acoperire a imperfecțiunilor, motiv pentru care, se poate aplica în locul unui fond de ten. Când vine vorba de crema DD, aceasta este destinată in special pentru pielea matură și crema EE are o mai mare varietate de proprietăți de îngrijire.

Aquasource2

Biotherm, Aquasource Crema BB Cream

Cum acționează Aquasource Crema BB de la Biotherm? Mai întâi de toate, acest cosmetic include protecție solară SPF 15. Practic, aceasta oferă protecție suficientă radiațiilor solare, mărcilor pigmentare, arsurilor solare și a ridurilor. În general, scopul principal al cremei BB Aquasource este de a face o față mai frumoasă, egalizând tonusul pielii, ascunde decolorări și tenul neted, de exemplu, care acoperă liniile fine. În plus, crema BB de la Biotherm rezolvă la fel de minunat deshidratarea pielii și permite stratului lipidic protector naturale al dermei să fie reconstruit. O altă caracteristică cheie este că produsul nu conține parabeni, ceea ce înseamnă că, nu produce nici iritații, nu blochează porii pielii și este potrivită pentru persoanele care au pielea sensibilă.

Aquasource Crema BB de la Biotherm este într-un tub roz de 50 ml. Pachetul se află pe capacul acestuia, astfel încât să facă mai ușor distribuirea cosmeticului din tub. Chiar și reziduurile cremei nu vor fi irosite, atâta timp cât acestea pot rula în mod liber în jos tubul și se acumulează în aplicatorul său. Aquasource Crema BB ar trebui să fie aplicată dimineața, între procesul de purificare a pielii și machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *