Sprâncene micropigmentate fără tratamente costisitoare? Acum este posibil cu Nanobrow Microblading Pen!

A fost conceput să creeze un efect de micropigmentare. Faceți cunoștință cu noul Nanobrow Microblading Pen! Nu mai este nevoie să cheltuiți o avere pe tratamente profesionale deoarece acest produs vă oferă rezultate identice.

cele mai bune produse de Nanobrow

Ce este micropigmentarea?

Micropigmentarea este o metodă manuală de machiaj pentru sprâncene de lungă durată. Aceasta presupune depunerea pigmentului sub piele cu un instrument special, asemănător unei pene, pentru care este cunoscut și sub numele de „feathering method”. Folosind un vârf ascuțit, se fac micro-incizii în piele asemănătoare firelor de păr, pentru a depune pigmentul.

Efectul durează mai puțin decât renumitul tatuaj pentru sprâncene – durează aproape 1-2 ani. Pielea care urmează tratamentul cu micropigmentare are nevoie de aproximativ 7 zile pentru a se regenera.

Cu toate acestea, nu este nevoie să investiți în proceduri invazive și costisitoare. Încercați noul Nanobrow Microblading Pen și descoperiți cum sprâncenele dumneavoastră pot arăta impecabil cu un singur produs.

Înlocuiește stiloul pentru sprâncene creionul, pomada sau pudra?

Sunteți impresionată de către efectele naturale de micropigmentare? Acest stilou de sprâncene vă permite să creați linii mărunte asemănătoare firelor de păr pentru a umple orice goluri. Puteți adăuga volum și definiție sprâncenelor fără programări îndelungate la salonul de înfrumusețare. Nanobrow oferă un machiaj pentru sprâncene asemănător tratamentului cu micropigmentare, și mai presus de toate, este nedureros. Îl puteți curăța cu ușurință cu un demachiant obișnuit. Este mult mai precis și durabil decât creionul pentru sprâncene, pomada sau pudra, și oferă un efect de sprâncene voluminoase.


Nanobrow Microblading Pen

Produs disponibil in culori:

Nanobrow Microblading Pen – proprietăți

  • Formulă rezistentă la apă
  • Vârf cu precizie
  • Efecte de lungă durată
  • Creează un efect de micropigmentare

Stilou pentru sprâncene cu efect de micropigmentare – cum se folosește?

Alegeți una dintre cele 5 nuanțe naturale disponibile care se potrivește trăsăturilor dumneavoastră: Blond, Blond închis, Blond deschis, Șaten închis, și Espresso. Începeți să definiți liniile inferioare ale sprâncenelor. Poziționați vârful perpendicular pe piele astfel încât doar vârful ascuțit să aibă contact cu suprafața pielii. Folosind mișcări scurte în sus, desenați fire de păr cu aspect realistic în direcția creșterii. Vârful foarte precis desenează linii la fel de subțiri ca firele de păr. O astfel de tehnică de machiaj oferă efecte de grosime și definire naturală. Nanobrow Microblading Pen vă permite să vă măriți uniformitatea și volumul sprâncenelor.

Stilizarea sprâncenelor cu Nanobrow Microblading Pen durează întreaga zi. Liniile asemănătoare firelor de păr sunt rezistente la apă și la întinare. Vă este teamă că este prea dificil? Nicio grijă! Acest produs este ușor de aplicat chiar și pentru începători.

Încercați-l și experimentați cât este de ușor! Sunteți la doar câteva linii distanță de sprâncenele perfecte. Aruncați o privire pe nanobrow.ro pentru a afla mai multe.