Cum să-ți evidențezi nuanțele de sub ochi? Sheer Eye Zone Corrector de la Shiseido

Umflarea și nuanțele întunecate de sub ochi sunt cel mai rău lucru căreia i s-ar putea întâmpla oricărei femei după ce se trezește după o lungă zi solicitantă de la muncă. Ce poate fi făcut în acest caz? Cu siguranță, nu trebuie să ne panicăm. Ascunderea și acoperirea imperfecțiunilor pielii cu Sheer Eye Zone Corrector de la Shiseido ar putea fi o soluție extrem de bună în acest caz.

Shiseido2Umflarea și nuanțele negre de sub ochi– cauzele formării lor
Cauzele cele mai probabile ale, așa-numitele, pungilor sub ochi și cercurilor întunecate sunt oboseala și calitatea scăzută a somnului. Dacă ne trezim cu un număr insuficient de somn pe timp de noapte, cu siguranță, ochii noștri și zona din jurul lor vor dezvălui starea noastră de somn. În plus, pungile si umbrele întunecate pot fi la fel o consecință a proceselor de îmbătrânire ale pielii. Pe măsură ce anii trec, pielea feței devine mai subțire, capilarele devin mai vizibile și fibrele de colagen își pierd treptat de elasticitatea și, de fapt, devin deteriorate. Totuși, un alt motiv al formării pungilor și umbrelor întunecate de sub ochi poate fi supraexpunerea la razele soarelui, stresul, lucrul în fața unui computer sau în lumină artificială, consumul de alcool și fumatul. Mai mult, luând unele medicamente, lipsa de vitamine și sărurilor minerale, precum și alergiile pot fi, de asemenea, circumstanțele din cauza cărora pungile și umflaturile de sub ochi sunt create pe fața noastră.

Eye Zone Corrector de la Shiseido – proprietăți și direcții de aplicare.
Fondul de ten pentru ascunderea petelor de sub ochi de la Shiseido este sub formă de marker gros. Aplicatorul în sine este destul de mare pentru a acoperi toate imperfecțiunile doar într-o singură tușă de pensulă. Mai mult, putem alege între șase nuanțe oferite de producător: 101 Very Light, 102 Light, 103 Natural, 104 Natural Ochre, 105 Beige și 106 Warm Beige. În plus, Sheer Eye Zone Corrector este în măsură să camufleze toate imperfectiunile pielii din jurul ochilor apărute, uniformizează tonul pielii, dă-make-up finisaj natural și transparent. Mai mult decât atât, cosmeticul luminează și face ochii să pară mai mari si mai lați. Când vine vorba de pachet, corectorul este disponibil într-o formă de stilou-marker de 3,8 ml. O informație destul de bună este că produsul Shiseido poate fi însoțit de Sheer și de Perfect Foundation, împreună cu Refining Makeup Primer de la Shiseido. În mod evident, pensulele de machiaj de dimensiuni adecvate ar fi utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *