Plajă în condiții de siguranță. Super City Block de la Clinique

Nu este o surpriză, că vara pielea noastra necesită o îngrijire specială, deoarece avem nevoie de protecție față de radiația solară. În general, soarele și razele sale nu sunt atât de dăunătoare, dacă unul este expus la acestea înțelept. În acest caz, ce înseamnă, cu înțelepciune? Cum să ai grijă de piele, pentru a evita arsurile solare și pentru a obține un bronz frumos, în același timp? De exemplu, aveți posibilitatea să utilizați creme de protecție solară. Acest tip de produse cosmetice crează un fel de barieră invizibilă pe piele. Datorită acesteia, razele soarelui trec doar printr-o astfel de extindere pentru a oferi producerea de vitamina D și umbra naturală maro de piele. În plus, cremele de protecție solară combat ridurile, mărcile pigmentare și formarea arsurilor solare. Ceea ce este, de asemenea, importantă, acest tip de filtre ne protejează de boli de piele, cum ar fi în curs de dezvoltare melanomul și cancerul de piele.

CliniquecityUna dintre aceste creme miraculoase este Super City Block de la Clinique. Numele complet al produsului este Super City Block Oil – Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40. Mai întâi de toate, cosmeticul este destinat pentru toate tipurile de piele. În al doilea rând, această protecție solară poate fi aplicată fie ca un singur cosmetic, fie ca o bază pentru machiaj. Super City Block de la Clinique ar trebui să se aplice numai pe pielea curată și uscată. Înainte de aplicare, este recomandabil să efectuați o exfoliere întâi de toate, deoarece crema poate crea părți uscate ale epidermei și alte imperfecțiuni ale pielii mai vizibile. Cosmeticul ar trebui să fie aplicat în derm cu varful degetelor, după utilizarea produselor de hidratare sau tonifiere , dar înainte de demachiere. Un alt avantaj al cosmeticului este că poate fi ușor luat de pe fata cu ajutorul oricărui make-up remover disponibil pe piață. Mai mult decât atât, Super City Block nu conține substanțe uleioase, este de consistență ușoară și este absorbit prompt chiar la cele mai profunde straturi ale pielii.

Super City Block de la Clinique conține un filtru ridicat de UV – SPF 40 ce protejează pielea de funcționarea nocivă a radiațiilor UVA și UVB. Protecție suplimentară este oferită prin prezența antioxidanților incluși în compoziție. Aceste scopuri sunt pentru a elimina efectele negative ale soarelui, împiedică formarea ridurilor și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *