Gelul exfoliatn Biosource Clarifying de la Biotherm

Gelul exfoliant Biosource de la Biotherm este special pentru îngrijirea pielii uscate. Proprietățile sale, consistența și funcționarea sunt făcute în așa fel încât să nu facă fața perfect curată, ci și pentru afectarea ei delicată așa cum este posibil. Din acest motiv, compoziția produsul include, printre altele, unt Shea. Această substanță este din ulei intensiv, cu caracteristici regenerative și hrănitoare. Prin aplicarea gelului Biosource de la Biotherm, în afară de exfolierea epidermei, se hidratează și pielea feței. Cu siguranță, tipul de piele uscat este considerat și el ca fiind sensibil, cu toate că, produsul conține și particule mici de spălare, al cărui scop este să elimine celulele moarte ale pielii, făcând pielea să fie hrănită.

BiothermsesÎn plus, gelul exfolian de la Biotherm, Biosource Clarifying obstrucționează porii pielii din sebum, impuritățile și murdăriile. În plus, acest produs face tenul pregătit pentru următorii pași de tratare a pielii, ca de exemplu, aplicarea unei măști pentru față, în profunzimea curățării pielii și aplicării unei creme hidratante. În general, scopul cheie al acestui produs este îmbunătățirea stării tenului, evidențierea lui, chiar și a tonului pielii, regenerarea și hrănirea dermei.

Cum se folosește gelul exfoliant de la Biotherm, Biosource Clarifying? În primul rând, este recomandat să vă curățați fața cu un toner sau un demachiant. Apoi, gelul poate fi aplicat dar doar pe fața puțin udă, omițând zona ochilor. După câteva minute de masaj, cosmeticul trebuie clătit cu apă rece, iar apoi, o cremă hidratantă sau o mască de față ar trebui aplicată.

Gelul exfoliant de la Biotherm se află într-un tub transparent. Datorită acestui ambalaj, putem observa unde se sfârșește produsul și, ca o consecință, putem cumpăra încă unul la timp. În plus, cosmeticul stă pe cupa lor, deși este ușor să distribuim reziduurile din afar tubului. În plus, gelul exfoliant Biosource Clarifying este o cremă cu o consistență mare și are culoarea roz strălucitoare. Petele înnegrite sunt particulele de curățaț. În final, formula oferă o asbsorbție promptă a gelului și o aplicație fără pic de eforturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *