Măști cu noroi de la GlamGlow: Youth Mud Mask și Super Mud Mask

În general, cele două măști pentru față de la GlamGlow sunt destinate tuturor tipurilor de piele, atât pentru bărbații, cât și pentru femeile de orice vârstă. Cu acest lucru în gând, aceste cosmetice sunt considerate ca fiind total universale. Primul produs, Youth Mud Mask poate fi recunoscut în rafturile din magazine prin recipientul său negru, iar cel de-al doilea, Super Mud Mask prin ambalajul său alb. Capacitatea sticluțelor este de 50 ml amândouă.

Mud&Super
Youth Mud Mask de la Glam Glow

Principalele caracteristici ale măștii de față este evidențierea decolorărilor, netezirea tonului pielii și hrănirea tenului. În plus, acest cosmetic sporește producția de colagen, exfoliază delicat epiderma și purifică porii pieli. Youth Mud Mask face pielea un pic întinsă, reduce vizibilitatea porilor pielii, împiedică formarea acneei și usucă rănile mici formate pe față. De fapt, nu toate sunt beneficiile aduse de Youth Mud Mask. Cu toate acestea, acest produs reglează funcționarea glandelor sebacee și ca o consecință, reduce producția de sebum și efectul de strălucire a feței.
Cum aplici Youth Mud Mask de la GlamGlow? În primul rând, curăță fața, gâtul și pielea decolteului. Apoi, aplică un strat gros de pe masca de față și așteaptă până când substanța devine uscată. După aproximativ 15 minute, clătește-ți pielea cu apă călduță și pune o cremă hidratantă sau un ulei la alegere.
Caracteristicile uimitoare ale Youth Mud Mask sunt posibile datorită ingredientelor folosite în timpul producerii cosmeticului. Această mască pentru față este compusă din argilă marină, rocă vulcanică, extract de ceai verde, frunze, mușețel, castravete și lavandă.

Super Mud Mask de la GlamGlow

Această mască de față este concepută în așa fel încât să combată toate imperfecțiunile pielii, cum ar fi decolorarea, punctele negre, acneea. Acest produs luptă chiar și împotriva problemelor părului crescut sub piele. Super Mud Mask ar trebui să se aplice pe pielea curată a feței ușor umedă și lăsată pentru aproximativ 20 de minute. Cu cât această perioadă trece, masca de față trebuie sa fie eliminată prin clătire. Ceea ce este important, acest cosmetic poate fi folosit atât pe ansamblul feței sau numai în acnee, cât și pe semnele lăsate de acnee.
Ce se poate găsi în Super Mud Mask? În fond, produsul conține: acid AHA și BHA, argila caolinitică, extract de frunze de eucalip, aloe și mușețel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *