Cum poti repara deteriorarea parului? Keratina, proteinele din lapte sau galbenusul de ou?

Parul poate suferi din cauze multiple, cum ar fi arsuri, folosirea indelungata a aparatelor de coafat fierbinte, expunerea la soare, produsele chimice, agitarea parului, expunerea la sare si clor, schimbarile de mediu si tratamentul cosmetic indelungat.
Toate aceste lucruri se pot aduna si pot duce la deteriorarea parului si la fragilitatea, uscarea si matuirea lui.

Pielea capului si scalpul lasa de obicei sa se intrevada din starea parului. Daca scalpul este uscat și uscat și plin de păr fragil, aceasta arata ca scalpul are nevoie de ajutor. În astfel de cazuri, este recomandat să se revina parul prin remedieri profunde, iar keratina, proteinele din lapte si galbenusul de ou sunt solutii eficiente.

Keratina

Keratina este o componenta principala a firelor de par folosind-o pentru restabilirea firelor de par deteriorate. Unele produse de ingrijire a parului contin keratina sub forma de keratina hidrolizata, astfel incat proteinele din keratina se absorb rapid in par si protejeaza parul de orice tip de deteriorare. Keratina hidrolizata intareste firele de par si le fereste de rupere prevenind astfel caderea parului. De obicei, tratamentul cu keratina dureaza de la doua la patru ore, si trebuie repetat la fiecare opt sau șase luni. Acest tip de tratament hidrateaza parul, restabilind elasticitatea lui si lasa parul matasos si puternic follow-up dupa tratament.

Proteinele din lapte

Proteinele din lapte sunt folosite pentru a ajuta la repararea firelor de par deteriorate. Proteina din lapte ajuta la formarea cuticulelor frumoase si netede si rehidrateaza parul uscat, deteriorat. Proteinele din lapte ajuta, de asemenea, la hidratarea-scuturarea, reducerea ruperii și întăresc firul de par. Acest remediu pentru părul deteriorat poate fi folosit ca balsam sau masca de par.

Galbenusul de ou

Galbenusul de ou este, de asemenea, o soluție eficientă pentru reprezentarea părului. Acesta este bogat în vitamina A și vitamina E care oferă strălucire și elasticitate firelor de par uscat, frânt și deteriorat. Masca de ou hidrateaza parul și protejează scalpul. Se poate folosi o separare nutritiva si se aplica pe toata lungimea parului. Aceasta trebuie luată de la rădăcina firelor de par pana la vârfuri . După aplicarea acestei măști, firele de păr se vor simţi mai moi. Mascara se poate clăti cu apă rece.

Rapoarte finale

Tratamentul cu keratina, proteine din lapte și galbenus de ou sunt metode eficiente de reparare a firelor de par deteriorate. Acestea sunt soluții naturale și nu pot daune firelor de par sau parului. Fiindca sunt solutii naturale, aceastea sunt sigure si pot fi facute in casa sau la salon.

Înainte de a opta pentru oricare dintre aceste remedii eficiente pentru reparația parului , este necesar să se faca o analiza aparatului de coafat, folosind produsele chimice sau produsele de îngrijire a parului. Dacă produsele care se utilizează sunt naturale si nu au amoniac în ele, ele pot ajuta la repararea parului și restaurarea scalpului în mod natural.

Înțelegând cauzele deteriorării și întinării firelor de par si folosind remedii naturale, vei putea sa obtii rezultate pozitive. Poseidon Copper, lider in produse si tratamente capilare, are o gama variata de produse pe baza de keratina, proteine din lapte si galbenus de ou , ce reînnoiesc firele de păr deteriorate și îl fac sa arate și sa se simta mai sanatos.