Cum vă puteți proteja părul împotriva deteriorării termice? Cele mai bune spray-uri de protecție termică AICI!

Îndreptarea, uscarea cu foehnul, ondularea… aceste tehnici populare de stilizare – deși vă ajută să creați coafurile dorite – par a fi extrem de distructive pentru păr. Temperaturile ridicate facilitează evaporarea umidității, lăsând părul slăbit, fragil și despicat. Există ceva ce putem face pentru a evita efectul negativ al aparatelor fierbinți de stilizare? Din fericire, există un tip special de produs de îngrijire care poate împiedica deteriorarea părului. Nu trebuie să renunțați la coafurile preferate! Puteți crea stiluri superbe fără a provoca niciun rău părului. Pentru a face asta, țineți întotdeauna la îndemână un produs cosmetic de protecție termică.

Ce este un produs de protecție termică?

Așa cum sugerează denumirea, un produs de protecție termică protejează părul împotriva deteriorării – deseori ireversibile – cauzate de temperaturile ridicate. Folosind spray-ul de protecție termică potrivit, puteți chiar îmbunătăți aspectul și condiția podoabei capilare și asta nu este tot. Selectat cu atenție, produsul de protecție termică este, de asemenea, capabil să intensifice vizibil strălucirea și să hrănească părul.

Când, în sfârșit, găsiți produsul ideal de protecție termică care vi se potrivește cel mai bine, nu ezitați să-l folosiți înainte de utilizarea aparatelor fierbinți de stilizare, inclusiv uscătorul de păr. Aplicarea acestor produse cosmetice nu este problematică, nici nu consumă timp. Pentru a menține părul în siguranță și pentru a preveni deshidratarea, aplicați produsul de protecție termică, pulverizându-l pe toată suprafața părului – nu folosiți foarte mult însă. Acest proces durează doar câteva secunde, dar beneficiile obținute sunt, într-adevăr, considerabile!

Veți găsi mai jos o lista a celor mai bune spray-uri de protecție termică pe care femeile din toată lumea le folosesc zilnic. Alegeți unul dintre acestea pentru a evita deteriorarea termică.

Nanoil Heat Protectant Spray

1. Nanoil Heat Protectant Spray

www.nanoil.ro

Cantitate → 6.76 fl. oz / 200 ml

Acest spray de protecție termică este folosit atât în saloanele profesionale de coafură, cât și acasă. Nanoil a creat un spray ușor care oferă protecție termică eficientă, indiferent de tipul părului în care este aplicat. În plus, este conceput pentru a hidrata și preveni deteriorarea mecanică, fiind astfel un produs multifuncțional. Aplicând produsului Nanoil Heat Protectant Spray, puteți seta cea mai ridicată temperatura a aparatului ales de stilizare pentru a crea coafuri impresionante – produsul protejează părul chiar și atunci când este expus la temperaturi de până la 440°F/220°C. Proteinele de mătase naturală și vitamina E sunt două ingrediente principale care oferă rezistență părului la mediul ostil atunci când folosiți aparate fierbinți. Formula îngrijește părul, oferindu-i un aspect mai frumos indiferent de frecvența folosirii uscătorului sau plăcii de păr.

2. Davines Melu Hair Shield

Cantitate → 8.45 fl. oz / 250 ml

Calitate superioară și protecție termică eficientă – așa putem descrie produsul Melu Hair Shield by Davines. Deși produsul costă mai mult, merită deoarece efectele și nivelul de protecție sunt, într-adevăr, spectaculoase. Atunci când distribuiți produsul în păr, știți că acesta este pe mâini bune. Protejat împotriva temperaturilor ridicate, părul devine rezistent la efectul distructiv al plăcilor, uscătoarelor, ondulatoarelor de păr și soarelui. Formulat cu extract de semințe de linte Villalba, Davines Melu Hair Shield este recomandat în special pentru părul lung și deteriorat. Cheratina hidrolizată este responsabilă pentru inversarea deteriorării mecanice și termice. Toate substanțele nutritive pătrund în profunzimea părului și repară deteriorarea și mențin părul sănătos.

3. Sisley La Creme 230

Cantitate → 5.07 fl. oz / 150 ml

Cu siguranță, nu este cel mai ieftin produs de protecție termică, însă merită achiziționat – dacă vi-l puteți permite, desigur. Face minuni chiar și la nivelul părului extrem de deteriorat, deshidratat și lipsit de strălucire. Totuși, persoanele al căror scalp are tendință de îngrășare, ar trebui să folosească cu precauție Sisley La Creme 230 pentru a nu aplatiza coafura. Celelalte tipuri de păr nu vor întâmpina probleme. În ceea ce privește aplicarea, acest produs de protecție termică trebuie distribuit pe părul umed înainte de uscare. Aceasta va oferi părului protecție termică și împotrivă deteriorării. În plus, Sisley La Complex 230 conține un amestec de uleiuri care promovează netezimea, consolidarea și strălucirea. Previne, de asemenea, electrizarea și efectul static. Efectele sunt vizibile după o singură aplicare.

4. Moroccanoil Protect Spray

Cantitate → 7.60 fl. oz / 225 ml

Iată un alt produs incredibil de protecție termică conceput pentru a proteja părul împotriva arderii, dar din nou, cele cu păr gras trebuie să aplice cu prudență produsul Moroccanoil Protect Spray. Formula uleioasă poate supraîncărca părul, ceea ce poate duce la coafuri lipsite de volum. Uleiul de argan și pantenolul incluse în produs acționează cel mai bine la nivelul părului uscat, fragil și deteriorat, desigur. Ca toate produsele de protecție termică, cel oferit de Moroccanoil se asigură că părul nu este afectat de aparatele fierbinți de stilizare sau de condițiile atmosferice nefavorabile. Un aspect interesant este că produsul ajută la stilizarea părului, lăsându-l elastic și catifelat la atingere. Deși acesta este un produs de protecție termică foarte bun, nu este accesibil pentru orice buzunar.

5. Monat Studio One

Cantitate → 4.53 fl. oz / 134 ml

Monat Studio One poate fi găsit mai ales în saloanele de înfrumusețare și de coafură. Aceasta înseamnă că este un produs profesional? Da, este, dar acesta nu este motivul principal pentru care clineții obișnuiți îl cumpără rar. Deși Monat Studio One este un produs minunat de protecție termică, costă enorm. Dar dacă nu vă deranjează să cheltuiți ceva mai mult, veți fi surprinse de eficiența acestui produs. Proteinele hidrolizate de plante protejează părul împotriva temperaturilor ridicate. Un derivat de alge previne ruperea fibrelor de păr. Extractul de mazăre combate deteriorarea mecanică. În general, acest produs lasă părul strălucitor și mătăsos la atingere. De asemenea, protejează împotriva estompării culorii părului. Și, nu în ultimul rând, este un produs vegan.