Rimelul de Condiţionare Lashcode. Un aspect captivant intr-o clipită

rimel de gene - LashcodeLASHCODE este un rimel revoluţionar care conferă machiajului un nou înţeles. Produsul îngrijeşte genele, oferindu-le un aspect perfect şi o formă distinctivă. De asemenea, hidratează părul delicat pentru a scoate în evidenţă frumuseţea naturală. Şi cel mai bun aspect cu privire la acest rimel este că îndeplineşte toate aceste roluri simultan.

Machiajul nu vizează doar un aspect impecabil cu orice preţ. Acesta a fost inventat pentru a accentua frumuseţea naturală a femeilor, prin urmare, în loc de a apela la poceduri dăunătoare pentru gene, precum extensiile de gene false, este mai bine să alegeţi o soluţie cu eficacitate demonstrată – un rimel. De asemenea, este important să realizaţi că un rimel nu trebuie să se concentreze doar pe saturarea culorii naturale a genelor, pe alungirea şi pe vizibilitatea accentuată a acestora, ci şi pe îngrijirea şi aportul de ingrediente nutritive esenţiale oferit genelor.

SECRETUL UNEI ASPECT FASCINANT

Secretul a fost, în sfârşit, dezvăluit – ştim cum să accentuăm aspectul ochilor dumneavoastră întrun mod subtil şi eficient. Secretul rezidă într-un tub de rimel minimalist, incredibil de negru şi plin de farmec. Femeile adoră rimelul LASHCODE, deoarece combină două aspecte esenţile ale machiajului.

 1. LASHCODE este singurul rimel al cărui pigment intens este inundat de cea mai bună combinaţie de substanţe de înfrumuseţare, îngrijire şi de accelerare a creşterii genelor.
 2. LASHCODE oferă o pensulă din silicon, concepută cu aplicarea precisă a machiajului în minte. Perii elastici de diferite lungimi se ajustează în funcţie de gene, indiferent de lungimea sau forma acestora.

MACHIAJUL ON FLEEK

LASHCODE oferă cea mai bună soluţie femeilor care se bazează pe un machiaj perfect şi de durată. Cu pigmentul incredibil de întunecat, formula sa pulvurentă acoperă, individual, fiecare geană. Rimelulalungeşte şi îndeseşte genele, genele căpătând astfel o definire frumoasă, fiecare machiaj având un aspect cât mai feminint. Acesta este un rimel care dăruieşte genelor culoarea şi forma dorităcurbându-le şi oferind elasticitate naturală firelor de păr. Cel mai important aspect totuşi este că efectul are o durabilitate maximă şi rămâne perfect timp de multe ore datorită formulei sale care nu se cojeşte.

LASHCODE accentuează chiar şi cele mai scurte gene, situate în colţul ochilor datorităbaghetei precise din silicon şi perilor bine concepuţi care ajung acolo unde periile obişnuite nu o o pot face. Datorită acestui aplicator, rimelul nu grupează genele. În schimb, firele de păr sunt separate şi periate în mod ideal. Rezultatul este un aspect incredibil de natural cu gene mai frumoase ca niciodată.

ÎNGRIJIRE EFICIENTĂ

Rimelul LASHCODE oferă o abordare complet inovativă în machiaj. Propune ceva complet diferit şi mai mult decât efectul genelor false. Acesta se datorează gamei de substanţe nutritive, datorită cărora produsul de frumuseţe poate regenera şi consolida genele de fiecare dată când purtaţi machiaj. În acest caz, s-a profitat de una dintre caracteristicile fizice ale genelor, denumită sorbţie, care reprezintă capacitatea de a transporta substanţele pentru a pătrunde în partea interioară a genelor – bulbii.

Formula catifelată a rimelului LASHCODE ascunde printre altele:

 • Germeni de soia – extractul responsabil pentru accelerarea procesului de alungire a genelor; acţionează ca o substanţă stimulantă care combate procesul de îmbătrânire a celulelor şi consolidează bulbii, astfel încât genele cad într-un număr mai mic şi cresc mult mai repede.
 • Germeni de grâu – extractul vegetal care îndeplineşte funcţii de regererare şi de nutriţie pentru gene netede, elastice şi strălucitoare.
 • Scutellaria baicalensis – deseori denumită Baikal skullcap care conţine substanţe preţioase pentru păr precum flavonoidele şi are funcţii de oxigenare; este un filtru natural care oferă protecţie genelor.
 • Pantenol – este un ingredient de îngrijire care îmbunătăţeşte considerabil condiţia genelor şi le regenerează în profunzime; menţine hidratarea la un nivel optim, datorită căruia genele se menţin elastice, moi, netede şi mătăsoase chiar şi după demachiaj.
 • Vitamina tinereţii – tocoferolul, cunoscut, de obicei, ca vitamina E este asociat în principal cu o acţiune puternică de reîntinerire şi caracteristici anti-oxidare.
 • Arginină – aminoacid natural al cărui rol este de a consolida bariera naturală lipidică; în acest caz, este utilizat ca agent de accelerare a creşterii genelor, datorită abilităţii sale de a absorbi mai rapid substanţele active în straturile profunde ale genelor.

mai multe informații: www.lashcode.ro

19 Comentarii “Rimelul de Condiţionare Lashcode. Un aspect captivant intr-o clipită”

 1. Asa ar trebui sa arate NEGRU.

  Răspunde
 2. Cautam un rimel non-rezistent la apa, dar rezistent si am gasit un articol despre Lashcode si toate parerile erau pozitive. Chiar este atat de bun??

  Răspunde
 3. toate avem preferinte diferite. Pentru mine este un rimel grozav, de fapt, genele mele sunt super lungi si este ataat de rezistent. Se mentine toata ziua fara retusuri. Trebuie sa-l testati singure, dar eu cred ca este un produs cosmetic de calitate superioara.

  Răspunde
 4. Cel mai mult imi place ca gelele se mentin moi dupa aplicarea rimelului. Inainte, am folosit un rimel care facea genele lungi si dese, dar foarte rigide si avea impresia ca daca nu sunt atenta, le pot rupe. 🙂

  Răspunde
  • da, e minunat, am observat si eu dupa prima aplicare, genele erau „elastice”

   Răspunde
 5. ca sa fiu sincera, nu am folosit un rimel mai bun ca asta si am testat destul de multe. Ma multumeste din toate punctele de vedere: ochi expresivi, nu pateaza si nici nu se cojeste, nu creeaza efectul panda si nu se usuca la jumatatea tubului.

  Răspunde
 6. Efectul la nivelul genelor este absolut minunat, doar genele false arata mai natural.

  Răspunde
  • Genele false au un efect gritesc, prefer mai degraba aspectul natural. Este mai bine sa cumperi un ser de gene si un rimel bun decat sa-ti deteriorezi genele cu un astfel de tratament.

   Răspunde
 7. Abia am inceput sa folosesc acest timel, dar stiu deja ca nu il voi mai schimba niciodata cu un alt rimel 🙂

  Răspunde
  • Si eu la fel 🙂 pana recent, toate rimelurile aveau nevoie de cateva zile pentru a se usca un pic, dar acesta a fost minunat inca de la inceput. In plus, face miracole la nivelul genelor mele 🙂

   Răspunde
 8. Un aplicator incredibil: chiar si cele mai scurte gene sunt acum super lungi. In plus, este elastic si nu provoaca iritatii. Incredibil, absolut incredibil

  Răspunde
 9. nu am folosit niciodara acest rimel, dar ma indoiesc ca imi va ingriji genele. Sigur, poate indesi miraculos genele si le poate face mai lungi, dar nu cred ca genele vor creste mai rapid sau ceva de genul.

  Răspunde
 10. Si eu l-am folosit pentru scurt timp si pot spune ca, de fapt, genele arata mai bine ingrijite dupa mai putin de o luna, par mai puternice si nu atat de uscate si tepene. Poate ca aceste componente de ingrijire chiar functioneaza.

  Răspunde
 11. Un rimel pe care trebuie sa il ai ?

  Răspunde
 12. fiecare machiaj cu acest rimel este o opera de arta! 🙂

  Răspunde
  • cu acest rimel, poti renunta la tusul de ochi pentru ca ochii arata uluitor.

   Răspunde
 13. Dar este eficient, pentru ca am platit o avere pentru un rimel de lux si dupa 2 luni era atat de uscat si dens ca nu mai putea fi aplicat – lasa depozite de rimel si se cojea dupa doar cateva ore.

  Răspunde
 14. Minunat pana la ultima picatura, nu si-a modificat textura in 6 luni de utilizare zilnica

  Răspunde
 15. pacat ca nu exista fonduri de ten la fel de rezistente. Acest rimel nu trebuie reaplicat nici macar o data pe parcursul zilei, in schimb, reaplic pudra de cam doau ori…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *