Cel mai bun kit de lifting și laminare a genelor? Vezi clasamentul și descoperă avantajele produselor

Liftingul genelor acasă devine din ce în ce mai popular. Femeile își doresc ca genele lor să fie incredibil de lungi și de curbate, fără a folosi în fiecare zi un ondulator de gene care slăbește firele de păr. Dorința de a obține o frumusețe naturală prin această metodă câștigă din ce în ce mai multe fane. Următoarea listă include kituri de lifting și laminare a genelor pentru uz casnic, pe care ar trebui să le iei în considerare.

Kit de lifting și laminare pentru gene

Liftingul genelor merge întotdeauna mână în mână cu laminarea

Datorită tratamentului de laminare a genelor acasă, femeile dobândesc o privire seducătoare simplu și rapid. Nu mai sunt necesare programări îndelungate la o cosmeticiană. Datorită diverselor kituri disponibile pe piață, un lifting și o laminare a genelor DIY pot fi făcute de mai multe ori. În funcție de predispoziții și de declarațiile producătorilor, efectul de gene fabulos de ridicate și ondulate poate dura de la 6 până la chiar 12 săptămâni!

Liftingul de gene este conceput pentru a ridica genele așa cum se cuvine și pentru a le oferi o curbură supremă. Laminarea, pe de altă parte, se realizează ca ultim pas. Ea asigură o hidratare adecvată a genelor și o hrănire cu keratină, proteină care are rolul de a reface foarte bine deficiențele structurii părului.

Lifting de gene acasă? E simplu!

Mulțumită dezvoltării în domeniul cosmetologic, multe femei pot deveni propriile lor tehniciene de gene fără să iasă din casă. Nu trebuie decât să îți iei unul dintre kiturile care conțin consumabilele, accesoriile și produsele necesare pentru a realiza liftingul și laminarea genelor, și poți obține rezultate identice cu cele din salonul de înfrumusețare. Aceasta este o modalitate ideală de a economisi nu doar timp, ci și bani.

Înainte de a începe întregul proces, e indicat să citești instrucțiunile de utilizare incluse în kit. Trebuie să verifici dacă instrucțiunile sunt simple și ușor de înțeles. Dacă ai îndoieli, poți oricând să arunci o privire pe site-ul web al producătorului, care de obicei oferă tutoriale.

Ce kit de lifting și laminare a genelor să alegi?

Atunci când îți alegi kitul de laminare a genelor la care visezi, trebuie să-i verifici conținutul, formulele, dar și recenziile disponibile de la utilizatori mulțumiți. În principal recenziile sunt cele care încurajează femeile să cumpere și să testeze produse noi. Kiturile de lifting de gene oferite pe piață sunt folosite și în saloanele de înfrumusețare profesionale, ceea ce asigură siguranță și o calitate superioară.

De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că, la fel ca și alte produse cosmetice sau accesorii, și acestea au o anumită dată de expirare care trebuie respectată cu strictețe, deoarece zona ochilor este deosebit de delicată.

Mai jos găsești un clasament cu mai multe kituri pentru începători destinate liftingului și laminării genelor acasă. Am luat în considerare factori precum conținutul kiturilor, rezultatele obținute și ușurința aplicării.

1. Kit de lifting și laminare pentru gene Nanolash

nanolash lash lift kit

Brandul Nanolash este respectat și renumit în rândul femeilor. Se specializează în produse și accesorii pentru îngrijirea și stilizarea sprâncenelor și genelor. Achiziționând acest kit, primești tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza laminarea genelor acasă, cu instrucțiuni detaliate. Kitul poate fi folosit cu succes și în saloanele de înfrumusețare.

Producătorul garantează că după procesul de lifting și laminare a genelor, te vei putea bucura de rezultate timp de până la 8 săptămâni! Acestea sunt cel mai vizibile în primele săptămâni după tratament. Genele care până atunci erau subțiri și scurte devin mult mai dese, iar efectul de ridicare este spectaculos.

Genele devin imediat mai strălucitoare, iar culoarea lor capătă o nouă profunzime, ceea ce face ca rama ochilor să arate spectaculos. Linia genelor devine, de asemenea, vizibil mai groasă, astfel încât poți să camuflezi eventualele goluri.

Kitul este format din produse și accesorii utile, care sunt suficiente pentru până la 10 aplicări. Datorită combinației dintre prețul scăzut și eficiența deosebită, economisești nu doar timp, ci și bani, întrucât un singur tratament la salonul de înfrumusețare costă de regulă la fel de mult ca și kitul complet de la Nanolash.

Setul de laminare a genelor de la Nanolash vine într-o cutie practică și elegantă care conține: lipici pentru liftingul genelor, 10 pliculețe de activator necesar desfășurării tratamentului, 10 pliculețe de neutralizator, 10 pliculețe de balsam cu keratină, 3 perechi de benzi din silicon care pot fi tăiate după caz și 3 piepteni cu formă specială. Trusa este suficientă pentru 10 tratamente de laminare complete, lucru care o face extrem de eficientă.

Nanolash Lash Lift Kit va fi perfect pentru stylingul de zi cu zi și pentru ocaziile speciale. Genele frumoase, lungi și ondulate cresc încrederea în sine. Balsamul cu keratină aplicat în timpul procesului hrănește instantaneu genele și adaugă strălucire. Pe lângă keratină, formulele includ și lanolină ce îmbunătățește starea genelor și previne evaporarea apei. Uleiurile prețioase din semințe de struguri sau avocado le hrănesc și le cresc rezistența, în timp ce uleiul de cocos le protejează de razele dăunătoare ale soarelui.

2. Elleebana Lash Lift – kit de lifting de gene pentru începători

Prima diferență majoră între acest kit și cel de la Nanolash este prețul mult mai crescut. În schimb, primești o cantitate semnificativ mai mare de produs. Kitul ar trebui să ajungă pentru 15 sau până la 60 de laminări, așa că merită să te gândești dacă vei putea folosi produsele în întregime în cazul în care vrei să faci tratamentul acasă.

Acest kit este cu siguranță eficient într-un salon de înfrumusețare profesional, unde laminarea se realizează de cel puțin câteva ori pe săptămână. Aplicarea rapidă și modul ușor de prindere a genelor pe benzile din silicon asigură un proces complet care nu durează mult timp.

În urma laminării cu acest kit, genele sunt ridicate și curbate. Este ușor de utilizat și poate fi folosit atât pe genele scurte, cât și pe cele lungi. Este cu siguranță interesant faptul că producătorul asigură că, imediat după laminare, nu trebuie să renunți la duș sau înot, fapt care intră în conflict cu regula bine cunoscută de a nu expune genele la umiditate excesivă pentru o vreme.

Pentru a asigura mai multe aplicări, kitul vine și cu mai multe accesorii. Pe lângă lipiciul standard, 15 perechi de pliculețe de activator și neutralizator, există și o selecție de bigudiuri din silicon pentru gene, un aplicator metalic, o pensulă și o spumă de curățare.

3. RefectoCil Eyelash Lift – un kit pentru un efect de gene ridicate care durează

Acest kit permite laminarea genelor în doar 13 minute. Ca urmare, obții gene frumos ridicate și mai lungi, iar întreaga linie a genelor pare mai groasă. Rezultatele durează până la 6 săptămâni, iar kitul este suficient pentru 36 de tratamente.

Toate accesoriile vin într-o geantă de machiaj practică, care poate fi folosită și în alte scopuri. Benzile din silicon – numite aici Lifting Pads – sunt disponibile în trei dimensiuni. Sunt reutilizabile – ca în toate kiturile descrise mai sus – dar aici producătorul se laudă că pot fi folosite de până la 100 de ori!

În loc de pliculețe, kitul RefectoCil include totul în tuburi practice și, pe lângă lipici, activatori și neutralizatori, există, de asemenea, două mini boluri cosmetice și două pensule. Acest lucru face ca efectuarea tratamentului să fie chiar mai comodă.

4. Kit de lifting pentru gene Thuya

Brandul Thuya oferă nu doar un kit pentru laminarea și liftingul genelor. După cum asigură producătorul, gelul permanent disponibil în kit poate fi folosit și la stilizarea sprâncenelor. Aceasta este o opțiune destul de interesantă care va stârni cu siguranță interesul femeilor care vor să aibă grijă și de aspectul sprâncenelor lor.

Efectele tratamentului sunt vizibile imediat. În mod normal, acestea rezistă între șase și opt săptămâni. Formula kitului nu este diferită de celelalte incluse în clasament. Pe lângă gel, mai primești un adeziv, bețișoare, un pieptene mic, un neutralizator cremă și bigudiuri pentru gene din silicon în trei mărimi ambalate într-o cutie (10 bucăți).

Chiar mai interesant, merită menționat faptul că lipiciul pentru lifting are o consistență unică și nu conține latex. În schimb, are un miros plăcut și delicat de gumă de mestecat dulce.

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Kitul de la MIYA este ideal pentru femeile care își doresc să încerce laminarea la domiciliu fără să se teamă că efectele vor fi prea puternice.

După prima aplicare, genele sunt vizibil curbate și ridicate. Ele nu se lasă nici când sunt expuse la intemperii și își păstrează forma timp de până la șase săptămâni după primul tratament.

Caracteristica care aseamănă acest kit cu altele este keratina, ingredientul său principal. Setul include, de asemenea, un adeziv, un produs de curățare, un ser de condiționare, o loțiune de fixare, o gamă de perii cu diferite forme și scopuri, și benzi din silicon.

La fel ca setul de laminare de la Thuya, acest kit poate fi folosit și pentru laminarea sprâncenelor. Acest lucru contribuie la atractivitatea sporită a setului și crește posibilitățile de styling.

6. Kit pentru laminarea sprâncenelor și liftingul genelor – Protein Reconstruction System ZOLA

În încheiere, avem setul de la Zola. Acesta este poate cel mai minimalist dintre seturile prezentate. Totul se bazează pe doar trei produse în tuburi numerotate de la 1 la 3, astfel încât nu ai cum să confunzi niciunul dintre produse sau să omiți vreunul.

Nu există bețișoare, forme din silicon sau instrumente de aplicare în set. Modul de aplicare este extrem de ușor, dar trebuie să achiziționezi în prealabil câteva accesorii.

Îți poți stiliza nu doar genele, ci și sprâncenele folosind acest kit. Producătorul nu precizează cât durează efectele laminării. În schimb, potrivit informațiilor, procedura reduce fragilitatea genelor și le face cu 20% mai rezistente la factorii externi.

Acest kit este probabil cel mai ușor de folosit de pe piață. În același timp însă, nu este foarte cuprinzător.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi un kit de laminare pentru gene?

Alegerea unui kit nu este atât de simplă, mai ales cu atât de multe opțiuni disponibile. Înainte de a face această alegere, ar fi util să te întrebi ce fel de efect urmărești.

Înainte de a-ți alege kitul de lifting și laminare a genelor, uită-te la rezultatele obținute de alte utilizatoare. Adesea, opiniile altor utilizatoare te pot convinge să folosești un anumit produs. Vezi – pe prospect sau online – cât durează efectele liftingului și laminării genelor și pentru câte tratamente este suficient un anumit kit. De asemenea, ți-ar fi de folos să cunoști originea ingredientelor folosite în compoziția produselor, precum și formula în sine.

Majoritatea kiturilor de lifting și laminare DIY a genelor permit o aplicare rapidă și fără complicații, iar rezultatele obținute pot fi comparate cu cele pe care le obții într-un salon de înfrumusețare specializat.