Îngrijirea ochilor înainte și acum. La ce folosesc balsamurile pentru gene? Ce este Nanolash?

Odată, obișnuia să fie mai bine – repetă nemulțumiții în continuu. Dar chiar era așa? În acele timpuri, nu erau chiar așa de multe cosmetice, saloane de frumusețe, dispozitive și tratamente de înfrumusețare așa cum sunt acum. În trecut, oamenii au beneficat numai de favorurile naturale. Cu toatea acestea, asta nu înseamnă că oamenii au încetat să se mai bucure de ceea ce le-a dat Mama Natură. Cum a arătat îngrijirea pielii pe vremea străbunicelor și a bunicelor

nanolash66

 

Ce era la putere atunci? Plante, fructe, legume, cereale.

Strămoșii noștri foloseau orice găseau pe pajiște, câmp și chiar în grădina lor pentru a-și menține tenul, corpul și părul într-o stare bună. De exemplu, ei alegeau și uscau plantele, fructe îmbuteliate și legume și semințe de grâu plantate. Cu siguranță, ei acționau pe principiul ‘Cele mai bune sunt ingredientele naturale’. Din acest motiv, destul de populare erau compresele pe bază de plante, infuzii de legume și apă de floare. Unele dintre preparatele menționate sunt încă folosite pentru ten și păr în ziua de azi. Totuși, haideți să vorbim despre metodele folosite de străbunicele noastre pentru a susține zona pielii ochilor.

În urmă cu câțiva zeci de an, sau chiar cu sute de ani în urmă, silurul era destul de folosit în domeniul oftalmologiei. Numeroare preparate medicale erau făcute din silur, precum compresele sau infuziile. În plus, silurul are proprietăți hidratante, tensive, nutritive, antiinflamatoare și anti microb. În plus, este folosită și în tratamentul inflamațiilor și alergiilor ochilor și zonei tenului. Este de asemenea folositoare în tratarea conjunctivitei, inflamației pleoapei, orjeletului, lăcrimării excesive, uscarea ochilor, durerilor de cap și insomniei. Infuziile și compresele sunt special recomandate acelor persoane care lucrează la lumină artificială, spații pline de fum sau pline de praf și cei care suferă de oboseală a ochilor. Mai mult decât atât, silurul este folosit totuși și în domeniul cosmetologiei. Este o componentă a cremelor, loțiunilor sau demachianșilor și preparărilor pentru tratamentele zonei ochilor.

O altă plantă medicală la fel de populară ca silurul este mușețelul. Are și el proprietăți antialergice, hidratante și nutritive. În plus, el accelerează tratarea rănilor, neutralizează bacteria și mirosurile neplăcute. În general, mușețelul este făcut sub formă de compresă, băi cu abur și infuzii. Poate fi utilă și în inflamațiile pielii, arsuri, alergii ale pielii, arsuri solare și opăririlor. În plus, mușețelul este o componentă a diverselor cosmetice și medicamente.

nanolash233

Nu numai că are gust, dar și tratează. Ba chiar mai mult, poate fi găsit în orice grădină. Castravetele este o legumă, care a fost folosită intens în procesul de tratare a pielii. Are drept calități purificatoare, hrănitoare, hidratante și răcoritoare. În plus, castravetele poate fi aplicat de către oamenii ce suferă de afecțiuni ale pielii destul de sensibile. Activitățile medicale sunt în principal ascunse în piele și în pulpa castravetelui. Această legumă este de asemenea aplicată în tonicele cosmetice care sunt aplicate pe față. Ba chiar mai mult, feliile de castravele sunt de asemenea aplicate pe ochi pentru a elimina nuanțele și inflamările. Este de asemenea recomandat să curățați pielea facială cu pielea castravetelui.

Străbunicile noastre au beneficiat și de avantajele lămâilor acre. Acest fruct este valoros datorită acidității lămâii și uleiurilor esențiale. Conține vitamina C care este responsabilă pentru imunitate. În plus, lămâia dă strălucire decolorării, hrănește și purifică tenul. În zilele noastre, destul de populare sunt cosmeticele, de exemplu, creme, tonicele și măștile produse pe bază de extracte de lămâie.

Îngrijirea ochilor în zilele de astăzi. Balsamurile pentru gene.

Astăzi, avem numeroase cosmetice de îngrijire a ochilor, tratamente de înfrumusețare etc. Cu toate acestea, medicina estetică contemporană nu a uitat de remediile naturale folosite în trecut. Ingredientele naturale sunt folosite, de exemplu, în balsamurile pentru gene. Acestea sunt în principal extracte de plante, substanțe hidratante și vitamine. Evident, aceste ingrediente sporesc creșterea, îngroșarea și densitatea genelor. În plus, acestea accelerează regenerarea, influențează nivelul corespunzător de hidratare, hrănește structura interioară și întărește rădăcinile genelor. În plus, componenții naturali hrănește pielea pleoapei și pielea din jurul ochilor. Acestea le previn și de iritații și reacții alergice ale pielii.

Cum ar trebui folosit un balsam pentru gene? Numărul exorbitant al balsamurilor pentru gene este echipat cu o pensulă special creată în așa fel încât să permită pictarea perfectă a liniei pe pleoape. Aplicarea trebuie făcută în fiecare zi după demachiere. Efectele observabile sunt atinse după aproximativ trei săptămâni, iar următorul curs de tratament durează aproximativ trei luni. După acest timp, balsamul trebuie aplicat la fiecare câteva zile.

Ce este Nanolash?
Nanolash este un balsam pentru gene creat pe bază de ingrediente naturale. Acestea, la rândul lor, accelerează creșterea genelor, sporindu-le grosimea și volumul. Ele aduc și regenerare. Ingredientele naturale întăresc și reîntăresc genele. În plus, aceste componente accelerează funcționarea foliculilor pentru a crește noi gene. O sticluță de Nanolash conține 3 ml de cosmetic. Această cantitate ține întreg tratamentul de înfrumusețare care echivalează cu șase luni. Balsamul pentru gene Nanolash oferă efecte naturale și rezultate imediate.

Este făcută într-adevăr pentru o mai bună utilizare? Poate că da, poate că nu. Nu vom ști niciodată acest lucru. Cu toate acestea, merită să folosim cosmeticele făcute din ingrediente naturale, care au grijă de zona ochilor și de gene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *