TOP 10. Măști de păr pe bază de cheratină recomandate de profesioniști

Aveți părul deteriorat, deci recurgeți la o mască de păr cu cheratină. Acesta este un lucru rezonabil de făcut, dar știați că nu toate măștile cu cheratină acționează la fel? Nu sună bine? Nicio grijă! Iată care sunt cele mai bune 10 produse pe care le puteți folosi pentru a vă expune părul stresat la un tratament salvator pe bază de cheratină. Aflați ce cosmetice vă pot ajuta să vă revigorați părul deteriorat. 

Repararea părului deteriorat necesită răbdare, auto-disciplină, persistență și ajutor de specialitate. Folosirea unui balsam la întâmplare atunci când părul este fragil, predispus la rupere și despicare nu este suficientă.

Repararea părului deteriorat? Doar cheratină

Singura substanță necesară părului deteriorat este cheratina. Această proteină este esențială în tratamentul care vizează repararea părului deteriorat. De ce? Deoarece părul este alcătuit din cheratină. Oferind cheratină părului, umpleți fisurile care apar la suprafața și în interiorul firului de păr, făcându-l mai puternic și îmbunătățindu-i rezistența la deteriorare. În mod interesant, cheratina adăugată în produsele de păr are forme variate. Cu siguranță, cea mai eficientă este cheratina hidrolizată deoarece moleculele sale sunt mai mici și, astfel, capabile să pătrundă mai adânc în firul de păr. De aceea, se recomandă căutarea unor produse îmbogățite cu o formă potrivită de cheratină, inclusă în concentrație ridicată. În cele din urmă, în cazul în care cheratina nu este ingredientul principal dintr-un anumit produs de păr, ci doar un aditiv, efectele create pot fi departe de a fi satisfăcătoare.

Cheratina în îngrijirea părului

Există o mulțime de moduri în care puteți oferi părului cheratină. De exemplu, puteți vizita coaforul și solicita un tratament cu cheratină, cunoscut, de asemenea, ca tratamentul semi-permanent de îndreptare a părului. Înciuda faptului că este unul dintre cele mai populare tratamente de reparare a părului, efectuarea sa nu are sens atunci când piața oferă măști de păr cu cheratină perfect capabile să ofere rezultate similare sau, câteodată, chiar mai bune. O mască bună de păr cu cheratină nu doar repară și consolidează părul, ci și oferă protecție și un aspect mai frumos. Și cel mai bun aspect despre acest tip de produse este că nici măcar nu trebuie să ieșiți din casă pentru a obține aceste efecte incredibile!

Tratarea părului cu o mască pe bază de cheratină este un mod excepțional de eficient de a obține un păr mai sănătos deoarece aceste produse acționează în interiorul părul prin design, adică acolo unde părul are cea mai multă nevoie. Cu fiecare aplicare, micile molecule de proteine ajung la șuvițele de păr deteriorate pentru a le repara și pentru a dezvălui un păr mai puternic și mai sănătos. Veți putea simți și obseva aceste efecte.

Care sunt calitățile unei măști bune de păr cu cheratină?

Acum, când aveți, în sfârșit, soluția, puteți acționa. Lucrurile devin un pic complicate după ce realizați că există aproape un număr nelimitat de măști de păr cu cheratină în drogheriile locale și online. Care este cea mai bună? Ar trebui să alegeți cea mai ieftină mască de păr sau poate că un preț ridicat înseamnă eficiență ridicată? Ce ar trebui să faceți când nu știți ce mască de păr să alegeți? Cea mai bună soluție este de a verifica dacă masca de păr pe care o țineți în mână oferă:

  • o concentrație ridicată de cheratină (nu poate fi listată la sfârșitul listei INCI)
  • o formulă naturală fără parabeni, ftalați și PEG-uri
  • substanțe nutritive suplimentare, de ex. vitamine
  • o consistență ușoară (reduce riscul părului lipsit de viață și plat)

CELE MAI BUNE 10 MĂȘTI DE PĂR CU CHERATINĂ

În cazul în care căutarea măștii de păr ideale nu este o sarcină pe care doriți să o îndeplinți singură sau dacă, pur și simplu, nu aveți timpul necesar, vă prezentăm mai jos câteva sugestii. Ofertele care sunt, pe bună dreptate, considerate a fi cele mai bune, confirmate de recenzii, raportul valoare-bani și rezultate. Aruncați o privire celor mai bune măști de păr cu cheratină datorită cărora lupta pentru un păr superb va deveni o acțiune plăcută și bine planificată cu un sfârșit fericit.

Care sunt cele mai bune măști de păr cu cheratină?

1. Nanoil, Keratin Hair Mask

Nanoil, Keratin Hair Mask

Numărul 1 între toate măștile de păr cu cheratină. Nanoil Keratin Hair Mask câștigă detașat în sondajele de opinie deoarece oferă efecte maxime care merg mână în mână cu prețul competitiv. Un aspect interesant este că acest produs conține cheratină hidrolizată și pantenol, ambele întărind și reparând părul încă de la prima aplicare. Părul își recapătă astfel netezimea, rezistența și strălucirea. Rezultatele dorite pot fi observate după o singură aplicare. Unul dintre plusurile majore ale măștii de păr cu cheratină Nanoil este formula ușoară, ceea ce înseamnă cu nu lipsește părul de volum. În plus, acest produs învăluie șuvițele de păr într-un parfum plăcut, iar formula sa este simplă, bine dezvoltată și nu a fost testată pe animale. Puteți simți calitatea superioară. Mai multe informații pe nanoil.co.uk.  

2. Rene Furterer, Absolue Keratine Ultimate Repairing Mask

Masca de păr reparatorie lansată de marca franceză – Rene Furterer – este o altă propunere interesantă, chiar dacă este semnificativ mai scumpă și disponibilă într-o cantitate mai mică decât masca de păr menționată mai sus. Acest produs este conceput pentru îngrijirea părului deteriorat și utilizează puterea cheratinei pe bază de plante, uleiurilor vegetale și substanțelor cu proprietăți de îmbunătățire a părului. Masca de păr cu cheratină de la Rene Furterer repară, reconstruiește și întinerește și, în plus, oferă o aromă intensă de bergamotă, bojor și lemn de cașmir. Din păcate, disponibilitatea limitată a cosmeticelor Absolue Keratine de la Rene Furterer, inclusiv a acestei măști de păr, poate fi un pic descurajatoare.

3. Lanza, Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

O altă mască de păr cu cheratină populară este oferită de Lanza. Cu siguranță, acesta este un produs elegant care vizează tratamentul de reparare a părului în profunzime. Ce conține această mască? O combinație de cheratină și un amestec de uleiuri hrănitoare (de ex cafea și açaí). Datorită acestei serii de ingrediente, masca de păr Lanza intensifică frumusețea, strălucirea sănătoasă și întărește părul, îmbunătățindu-i rezistența la deteriorare și oferindu-i un aspect neted. Din păcate, nu este un produs ideal – prețul ridicat și cantitatea mică sunt două dintre dezavantajele sale.

4. Virtue, Restorative Treatment Hair Mask

Raportat la preț, majoritatea măștilor de păr cu cheratină sunt produse de calitate superioară, inclusiv acest produs cosmetic. Masca de păr cremoasă Virtue constă mult, însă pentru acești bani, obțineți un tratament de reparare care nu supraîncarcă podoaba capilară. Ingredientul principal din acest produs este un amestec unic pe bază de proteine cu denumirea de Alpha Keratin care facilitează rehidratarea și hrănirea. Producătorul recomandă aplicarea acestei măști de păr cu cheratină pentru toate tipurile de păr, însă adevărul este că produsul pare a fi cea mai bună opțiune în special pentru părul fragil și predispus la rupere.

5. Wella SP Luxe Oil, Keratin Restore Mask

Marca bine cunoscută de produse de păr Wella Professional are în oferta sa și o mască de păr pe bază de cheratină. Această mască face parte din gama Luxe Oil, care combină cheratină cu trei uleiuri prețioase: argan, jojoba și migdale. Masca de păr cu cheratină de la Wella SP este o formulă de hrănire în profunzime care repară, îmbunătățește și consolidează părul deteriorat. Trebuie aplicată sistematic după fiecare șamponare. Păcat însă că recipientul mic înseamnă un tratament de scurtă durată, cu atât mai mult cu cât prețul nu componsează cantitatea mică.

6. Schwarzkopf, BlondMe Keratin Restore Bonding Mask7. Damila, Deep Treatment Mask

O altă marcă bine cunoscută – Schwarzkopf – a folosit cheratina puternică și a încorporat-o în gama BlondMe. Deoarece sarcina sa principală este de intensificare a culorii și de reparare a deteriorării, acest produs vizează, în principal, persoanele cu păr vopsit și oxigenat. Desigur, aceasta nu înseamnă că cele care caută un tratament de reparare în profunzime a părului nu pot opta pentru masca de păr cu cheratină Schwarzkopf BlondMe. Acest produs hrănește, repară și îmbunătățește rezistența părului și, în plus, oferă protecție împotriva factorilor nocivi precum razele UV.

7. Damila, Deep Treatment Mask

O opțiune destul de interesantă în materie de măști de păr cu cheratină este oferită de Damila cu produsul său Deep Treatment Mask. Disponibilitatea redusă a acestei măști de păr poate fi un pic demotivantă, însă are un avantaj pentru care merită să o căutăm – prețul nu este exorbidant. În acest produs, veți găsi cheratină hidrolizată care, evident, repară deteriorarea. Însă masca nu conține doar cheratină, ci este, de asemenea, alcătuit din proteine de orez, aminoacizi de grâu, proteine de soia, colagen și pantenol. Din păcate, restul ingredientelor sunt siliconi, ceea ce nu este întotdeauna un lucru rău. Există câteva tipuri de păr care sunt mai ușor de aranjat atunci când sunt tratate cu siliconi.

8. Revicare, Keratin Hair Mask Intensive Treatment

Pe unul dintre cele mai mari website-uri de licitații online puteți cumpăra un produs de păr care combină cheratina, retinolul și uleiul de cocos (potrivit pentru părul cu porozitate redusă). Numele acestui produs este Revicare – o mască de păr cu cheratină care întărește părul deshidratat, deteriorat și supra-procesat. Acest cosmetic nu doar îmbunătățește vizibil aspectul părului, ci și previne deteriorarea, cu condiția să nu folosiți o cantitate prea mare de produs – într-adevăr, o cantitate prea mare de cheratină nu este benefică pentru păr. Revicare Keratin Intensive Treatment merită apreciere, deși satisfacția oferită de rezultate este o chestiune individuală.

9. John Frieda, Hydrate & Recharge Deep Soak Masque

Aceast top al măștilor de păr cu cheratină nu poate fi complet fără un produs pentru părul deshidratat și lipsit de viață de la renumita marcă John Frieda. Cele două ingrediente incluse în această mască de păr sunt cheratina și uleiul de monoi care împreună îngrijesc delicat părul slăbit, lăsându-l rehidratat, strălucitor și lucios. Interesant de menționat este că masca de păr cu cheratină John Frieda este una dintre cele mai ieftine oferte de pe listă, astfel încât este o alegere potrivită pentru cele care consideră prețul drept cel mai important criteriu.

10. Hask, Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner Packette

Ultima propunere este un produs interesant – o mască de păr cu cheratină la… pliculeț! Perfect de aruncat în bagajul de mână sau de aplicat atunci când nu puteți folosi un produs de dimensiune normală. Un pliculeț vă permite să efectuați 1-2 tratamente (în funcție de lungimea și desimea părului) pentru a oferi părului o doză esențială de cheratină. În ceea ce privește prețul, nu este deloc rău, totuși, dacă doriți să vă expuneți părul la un tratament obișnuit cu cheratină, este mai indicat să aveți un produs de dimensiune normală la îndemână.