Cum se aplică crema de față în mod adecvat?

Crema de față este unul dintre produsele cosmetice care, întotdeauna, ar trebui inclusă în trusa de toaletă a unei femeii. Este extrem de importantă pentru întreținerea pielii, precum și pentru îngrijirea de seară, cât și pentru îngrijirea de dimineață. Cu toate acestea, pentru ca produsul să aducă rezultatele așteptate, acesta trebuie aplicat în mod corespunzător. Citiți mai departe pentru a afla cum se face acest lucru.

1. Aplicați crema pe dosul palmei

Puține femei folosesc acest truc. Este destul de surprinzător întrucât oferă rezultate foarte bune. Despre ce e vorba? Crema aplicată mai întâi pe dosul palmei și masată ușor cu degetele preia temperatura corpului. Aceasta la rândul său, îi mărește eficacitatea și asigură o mai bună acțiune. Indiferent dacă crema se află într-un borcan, într-o sticlă sau într-un tub, este întotdeauna mai bine să o aplicați mai întâi pe dosul palmei.

2. Aplicarea cremei

Aplicați pe față și gât. Pe față, aplicați crema de-a lungul pomeților, inclusiv pe oasele care formează orbita. Evitați linia genelor, precum și pleoapa superioară. Este important să aplicați cantitatea potrivită de cremă – o cantitate care vă va hidrata pielea și care, de asemenea, o va lăsa să respire. De aceea, dacă după jumătate de oră crema nu este absorbită, excesul trebuie îndepărtat de pe față. Ceea ce rămâne pe față poate fi aplicat pe mâini.

3. Crema de zi și crema de noapte

Cremele de zi trebuie aplicate nu mai târziu de jumătate de oră înainte de a ieși din casă, în timp ce, în timpul iernii, crema trebuie aplicată nu mai târziu de o oră, astfel încât să fie suficient timp pentru ca formula să fie absorbită. Crema de noapte trebuie să fie folosită nu mai târziu de o oră înainte de culcare. Când mușchii faciali se mișcă, crema intră în piele, oferind rezultatele dorite. Cu toate acestea, dacă aplicați crema și imediat după aceea mergeți la culcare, este posibil ca dimineața să apară inflamații la nivelul feței.

4. Este necesară crema de noapte?

Fetele foarte tinere, cu vârsta mai mică de 25 de ani, de obicei, nu au nevoie să folosească cremă de noapte. Este suficient ca acestea să își curețe pielea folosind un toner facial. La vârsta aceasta, pielea are capacitatea de a se regenera. Nu are nevoie de ajutor suplimentar, altfel poate deveni leneșă și pot apărea unele iritații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *