Acest ulei de înfrumusețare a cucerit Internetul! Verificați NANOIL Castor Oil

Nerafinat uleiul de ricin

Se pare că produsele NANOIL au cucerit recent Internetul! Cel mai bine vândut ulei de ricin al mărcii este multifuncțional și pur. Acest ulei derivat din plante este extras din semințele de ricin și abundă în substanțe active care se dovedesc extrem de benefice pentru corpul omenesc – păr, piele și unghii. Dacă sunteți în căutarea unui ulei de înfrumusețare pentru rutina zilnică de înfrumusețare care să se potrivească perfect nevoilor voastre, atunci ați ajuns la locul potrivit! Iată câteva detalii esențiale despre Nanoil Castor Oil.

NANOIL Castor Oil

Organic uleiul de ricin

Compoziție: 100% organic, nerafinat, presat la rece,
INCI: Ricinus Communis Seed Oil
Cantitate: 50 ml

Uleiul de ricin de la Nanoil este natural și extras prin presare la rece, nerafinat, 100% organic – astfel, fiecare picătură conține esența pură a ceea ce este mai bun în semințele de un roșu aprins ale plantei de ricin. 

Cum acționează uleiul de ricin?

NANOIL oferă un ulei de ricin extras din semințele plantei de ricin care a fost cunoscut și folosit din antichitate. Procesul de presare oferă un ulei dens, auriu cu miros de nuci. Nanoil este o marcă de înfrumusețare care este un expert în producerea unor produse cosmetice ecologice care sunt în armonie cu natura. Nanoil Castor Oil este biodegradabil, non-iritant și hipoalergenic.

Este un balsam natural de păr precum și un ser ecologic pentru pielea facială, sprâncene, gene și unghii. Nanoil Castor Oil este un remediu puternic pentru problemele, iritațiile și arsurile pielii. De asemenea, vă ajută să vă revigorați părul fragil sau subțiat și, în plus, stimulează foliculii și accelerează creșterea unor șuvițe sănătoase. Este un ingredient frecvent în balsamurile, măștile, cremele și tratamentele DIY de păr.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Încercați uleiul puternic de ricin de la Nanoil dacă:

  • pielea dumneavoastră necesită ameliorare și hidratare imediate.
  • sunteți în căutarea unui produs multifuncțional care să înlocuiască alte cosmetice.
  • apreciați formulelele naturale, organice și ecologice.
  • doriți un ulei de înfrumusețare într-un ambalaj ecologic cu aplicator.
  • alegeți produse de înfrumusețare din surse de încredere care dețin certificate care le confirmă calitatea. 
  • vă place să creați produse de înfrumusețare DIY și căutați ingrediente.
  • căutați un produs de calitate superioară cu recenzii entuziaste.
  • doriți un ulei de înfrumuseare care să abunde în vitamine și minerale care să îmbunătățească pielea și părul.
  • vă confruntați cu pielea uscată, imperfecțiuni sau acnee.
  • sau sunteți predispusă la alergii și iritații și alte produse nu se potrivesc bine pielii dumneavoastră.

Moduri de a folosi Nanoil Castor Oil

Nr. 1 Tratament de păr cu ulei

Tratament de păr cu ulei

Uleiul de ricin este cel mai popular ulei pentru tratamentele de păr cu ulei pentru acasă. Este minunat pentru novicii în îngrijirea conștientă a părului. Aplicarea cu regularitate a uleiului este cea mai eficientă metodă de a hrăni părul, adăuga strălucire, dar cel mai important, de a-l reconstrui din interior. Deoarece compoziția uleiului de ricin este similară cheratinei din organismul uman, moleculele de ulei pot pătrunde în straturile profunde ale părului.

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați uleiul în păr timp de 30 de minute înainte de spălare. Folosiți aproximativ două linguri de Nanoil Castor Oil. Pentru rezultate mai bune, lăsați uleiul să acționeze peste noapte.

Nr. 2 Sprâncene și gene mai groase

Sprâncene și gene mai groase

Un ser eficient de sprâncene și gene care să nu coste o avere? Uleiul de ricin de la Nanoil va servi ca o alternativă la produsele de îmbunătățire a sprâncenelor și genelor. Tapotați-l înainte de culcare, folosind o periuță de rimel. Uleiul de ricin are un efect adițional de închidere a culorii părului, astfel încât va adăuga definiție firelor de păr.

Nr. 3 Creșterea mai rapidă a părului

Creșterea mai rapidă a părului

Nu trebuie să cumpărați tratamente sau balsamuri de păr dacă achiziționați uleiul de ricin de la Nanoil. Este o alternativă perfectă care vă oferă un păr mai des, cu aspect mai voluminos. Cel puțin o dată pe săptămână, alocați 10 minute pentru a masa delicat uleiul la nivelul scalpului pentru a stimula bulbii părului și facilita creșterea mai rapidă a părului. După aproximativ două luni, veți observa creșterea a numeroase noi fire de păr.

Nr. 4 Masaj anti-celulitic

Masaj anti-celulitic

Combinarea aplicării uleiului cu masarea corpului este un remediu excelent pentru pielea cu aspect de coajă de portocală și, de asemenea, pentru vergeturi și cicatrice. Nanoil Castor Oil nu doar accelerează vindecarea pielii, dar și face cicatricile mai puțin vizibile.

Nr. 5 Hidratarea corpului

Hidratarea corpului

Piele uscată, iritată, exfoliată? Toate acestea sunt de domeniul trecutului! Cu uleiul de ricin – folosit individual sau adăugat în loțiunea de corp – puteți elimina zonele de piele uscată sau firele dureroase care cresc sub piele după epilare și, în plus, ameliorează pielea arsă de soare.

Descoperiți ce este în interiorul recipientului negru cu auriu, vizitați nanoil.ro și plasați o comandă cu livrare convenabilă la domiciliu.