Este timpul pentru o schimbare în rutina de îngrijire a pielii. Descoperiți Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser!

cremă de față

Dacă pielea voastră este uscată și neuniformă, poate că este timpul să vă schimbați rutina de îngrijire a pielii.

Multe persoane se confruntă cu pielea ternă și uscată și cu problemele de piele. Alegerile neadecvate de îngrijire a pielii pot înrăutăți imperfecțiunile. Preocuparea mai mare pentru mediu determină oamenii să adopte soluții naturale, care se dovedesc a fi mai eficiente. 

Maltese Honey Face Moisturiser lansat de marca malteză Ghasel vă oferă ceva special pentru tenul dumneavoastră tern: un produs hidratant de zi și de noapte care se adaptează nevoilor pielii. Acest produs intensiv hidratant este perfect pentru toate tipurile de ten: cu tendință acneică, normal, mixt și chiar cuperozic. Nu astupă porii, permițând pielii să respire liber.

Cel mai bun produs hidratant Maltese Ghasel

Cum să alegem un produs eficient de îngrijire a pielii? Analizați dacă conține sau nu siliconi, OMG, conservanți sintetici și alte ingrediente inutile. Produsul hidratant Ghasel nu conține ingrediente care ar putea fi nocive tenului dumneavoastră. Oferă protecție naturală și siguranță.

Căutați un produs hidratant bun? Nu mai căutați, vă prezentăm Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser! Acest produs de înfrumusețare de lux este conceput pentru a oferi cea mai bună îngrijire pielii dumneavoastră și este alcătuit din ingrediente sigure pentru voi și pentru mediu.

Maltese Honey Face Moisturiser

Conține cea mai dulce miere din lume, direct din Malta, care oferă pielii cel mai ridicat nivel de hidtatare și protecție ridicată împotriva radicalilor liberi. Vitaminele și mineralele reduc roșeața, irtația și combat problemele de piele. 

Uleiul de ricin, folosint de ani pentru a trata imperfecțiunile pielii, joacă un rol important în regenerarea pielii. Datorită combinației cu antioxidanți precum vitamina B6 și E și ceai verde și extracte de salvie, produsul hidratant Ghasel este un produs hrănitor de cea mai bună calitate. Previne îmbătrânirea prematură a pielii deoarece elimină ridurile și previne apariția unora noi.

Extractele de plante reglează glandele sebacee, prevenind aspectul lucios, inestetic al pielii. Acestea tonifică, curăță și previn imperfecțiunile pielii. De asemenea, conțin cofeină, care energizează pielea și îi oferă un aspect proaspăt și sănătos pe tot parcursul zilei.

Calmant pentru toate tipurile de ten – Ghasel

Acest produs hidratant și auriu pe bază de miere și ingrediente active, prețioase vă face să vă simțiți superb. Mierea calmantă oferă relaxare nu numai corpului, ci și sufletului. Parfumurile plăcute stimulează nivelul de energie pe tot parcursul zilei, dar și oferă hidratare prețioasă pielii.

Folosirea zilnică, regulată a produsului hidratant Ghasel consolidează protecția pielii. După doar câteva aplicări, pielea devine rezistentă la factorii nocivi de mediu precum smogul, temperaturile extreme, toxinele și razele UV.

Este timpul să vă schimbați rutina de îngrijire a pielii. Transformați-o cu produsul unic Maltese Honey Face Moisturiser!