TOP 10 Seruri Faciale cu Vitamina C care trebuie încercate

Sunteți la un pas de o piele impecabilă. Pentru a face acest pas, aveți nevoie de un pod de legătură, iar serul cu vitamina C este exact acest tip de pod. Este un agent anti-îmbătrânire, de intensificare a strălucirii și de eliminare a hiperpigmentației care vă permite să vă bucurați de o piele superbă.

Serurile cu vitamina C – produse ușoare pe bază de acid ascorbic – cresc în popularitate. Acest tip de ser este o alegere minunată deoarece vitamina C este o substanță naturală, esențială pentru piele. Din păcate, organismul uman nu o poate produce. Produsele de îngrijire a pielii pe bază de vitamina C sunt singurele care pot oferi acest ingredient neprețuit la nivelul dermei.

Ce produse pe bază de acid ascorbic merită încercate? Cel mai important aspect pe care trebuie să-l avem în vedere este formula naturală, fără agenți cu potențial de iritare. De asemenea, trebuie să alegem seruri care conțin o formă stabilă de vitamina C – acidul ascorbic pur nu este stabil și nu se absoarbe la fel de ușor ca derivații săi.

Evident, prețul, cantitatea și consistența contează în egală măsură. De aceea, am evaluat cele mai bune seruri faciale pe bază de vitamina C și am elaborat această mini-clasificare care prezintă 10 produse minutate. Le-am clasificat în funcție de recenziile utilizatoarelor, prin urmare serul cu vitamina C de pe primul loc chiar merită încercat!

CELE MAI BUNE SERURI FACIALE CU VITAMINA C – 10 PRODUSE CARE MERITĂ ÎNCERCATE

cel mai bun ser facial Nanoil

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum este primul și cea mai bună alegere pentru toate femeile care doresc să profite la maxim de beneficiile vitaminei C. Serul cu vitamina C pe bază de apă lansat de Nanoil a fost creat pentru îngrijire zilnică a pielii, aplicat atât dimineața, cât și seara și pentru femeile cu ten tern și problematic. Acesta este un ser facial perfect pentru eliminarea petele pigmentare, acneei și ridurilor. Toate acestea sunt posibile datorită celei mai avansate, stabile și eficiente forme de vitamina C, cunoscută ca acid ascorbic etil. Formula conține două substanțe principale: vitamina C și un extract bogat în atioxidanți cu potențial mare de înfrumusețare, denumit Punarnava. 

Doar câteva picături din acest ser sunt suficiente pentru a vă reda strălucirea tenului. Drumul către o piele impecabilă, tânără și sănătoasă este neted și plăcut datorită Nanoil Vit. C Serum. După doar câteva săptămâni, tratamentul Nanoil cu vitamina C:

  • redă strălucirea sănătoasă a pielii.
  • elimină petele pigmentare cauzate de acnee și lumina soarelui.
  • uniformizează nuanța tenului și oferă strălucire.
  • protejează împotriva efectului negativ al razelor UV.
  • inhibă procesul de oxidarea eliminând radicalii liberi.
  • previne apariția prematură a ridurilor
  • oferă prospețime și netezime pielii.
  • minimalizează liniile faciale și uniformizează textura tenului.
  • ajută la tratarea leziunilor acneice.
  • hrănește, hidratează și revitalizează pielea în profunzime.

Mai multe informații pe www.nanoil.ro

2. Kiehl’s Vitamin C Face Serum

O produs pentru răsfățul persoanelor cheltuitoare. Acest ser greu de remarcat cu vitamina C de la Kiehl’s este unul dintre cele mai scumpe seruri pe care le-am evaluat. Sunt disponibile două versiuni de ser cu volum destul de mare, saturate cu ingrediente care îmbunătățesc aspectul pielii și oferă un plus de strălucire. Acționează cel mai bine atunci când este aplicat de două ori pe zi, dimineața și seara, înainte de aplicarea produsului hidratant. Din păcate, formula conține vitamina C pură, care nu este atât de stabilă. Chiar dacă este combinată cu ingrediente de îngrijire precum uleiuri naturale, această formă de acid ascorbic nu acționează intens. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate este o alegere bună pentru prevenirea procesului de îmbătrânire a pielii și asigurarea unui aspect plin de tinerețe.

3. Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum

Dacă vorbim despre cele mai bine vândute produse, trebuie să menționăm serul foarte popular cu vitamina C, lansat de Sesderma. Acesta conține un derivat stabil de vitamina C, care este transportat la nivelul pielii prin lipozomi. Serul este conceput pentru pielea care are nevoie de un tratament intensiv de întinerire și iluminare. Totuși, serul oferă cel mai bun efect dacă este folosit cu alte produse pe bază de vitamina C de la Sesderma, de ex. creme. Similar altor seruri cu vitamina C, Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum conține ingrediente suplimentare precum extractul de ginkgo care intensifică efectul antioxidant al vitaminei C. Produsul, din păcate, oferă o cantitate mică și are un preț ridicat.

4. The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%

Un ser ceva mai ieftin pe bază de vitamina C și alfa arbutin este oferit de The Ordinary – masca celebră pentru designul minimalist și formulele decente. Acest ser facial de iluminare conține două ingrediente: 8% acid ascorbic care revitalizează și iluminează pielea și 2% alfa arbutin care atenuează diferite tipuri de pete pigmentare. Formula vegană poate fi aplicată în timpul rutinei de seară de înfrumusețare a pielii. Produsul este comercializat într-un recipient de 30 ml, prim urmare, serul trebuie cumpărat destul de des. Dacă vă confruntați cu pete pigmentare, capilare rupte sau riduri, merită să încercați acest ser (cu condiția ca pielea să fie afectată doar de imperfecțiuni minore).

5. Ole Henriksen Vitamin C Face Serum

Formula fără ulei care intensifică strălucirea pielii lansată de Ole Henriksen ocupă un loc inferior în această prezentare. Marca este foarte costisitoare și disponibilă exclusiv în drogheriile prestigioase. Această linie de produse are la bază câteva ingrediente esențiale: o formă stabilă de vitamina C care intensifică strălucirea, colagenul – o substanță naturală care îmbunătățește elasticitatea și prospețimea pielii, extractul de portocale care se potrivește ambalajului de suc de portocale, acidul hialuronic care are un efect de hidratare și aloe care calmează pielea iritată. Acest ser facial cu vitamina C are o dimensiune mică și un preț ridicat, și este ideal pentru pielea extrem de deshidratată și obosită. Nu are un efect puternic anti-îmbătrânire precum produsul din fruntea clasamentului nostru.

6. Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum

Printre serurile cu vitamina C de top, trebuie să menționăm serul Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E – acest ser facial bogat în vitamine are proprietăți antioxidante, prevenind deshidratarea și îmbătrânirea rapidă, astfel încât pielea își menține aspectul tânăr pentru mai mult timp. Ingredientele principale includ o doză mare de vitamina A, C și E și extracte de plante care combat radicalii liberi: extractul de cei verde, extractul de strugurii ursului și extract de Centella asiatica. Produsul poate fi aplicat la nivelul pielii, însă este îmbogățit cu retinol care, în concetrație mare, poate cauza iritații.

7. Mario Badescu Skin Care Vitamin C Face Serum

Un alt ser îmbogățit cu vitamine care acționează bine, dar este prea costisitor. Produsul Mario Badescu Skin Care este prezentat într-un recipient mic, verde și conține un ser cu formulă ușoară, care pătrunde în profunzimea pielii. Serul uniformizează nuanța tenului, reduce semnele de îmbătrânire și oferă pielii strălucire. Nu conține doar acid ascorbic, ci și colagen și acid hialuronic. Ingredientele au rolul de a hidrata pielea și de a îmbunătăți elasticitatea. Luând în considerare prețul și forma slabă de vitamina C din formulă, nu îl putem plasa în topul prezentării.

8. Sunday Riley C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum

Serul Sunday Riley este un adevărat expert în îngrijirea pielii. Știm că este un produs de top doar uitându-ne la preț. Recipientul mic al acestui ser facial este de trei ori mai scump decât alte seruri la fel de eficiente oferite de alte mărci. Produsul conține 15% vitamina C – un derivat stabil de acid ascorbic. Serul iluminează, intensifică strălucirea și întinerește pielea. În ciuda concetrației ridicate de vitamina C, serul poate fi aplicat atât dimineața, cât și seara. Este îmbogățit cu ulei de coajă de portocală, vitamina C și squalenă – datorită acestor ingredeinte esențiale, serul poate oferă pielii un aspect mai tânăr, însă nu vă așteptați la rezultate remarcabile dacă aveți pielea îmbătrânită și afectată de riduri adânci.

9. Dermomedica Vitamin A + E Face Serum

Un produs mai puțin cunoscut, dar care, cu siguranță, merită menționat. Acest ser activ conține vitamina C și acid ferulic, și este ideal pentru consumatoarele care sunt în căutarea unor soluții profesionale de îngrijire a pielii, însă este ales, de obicei, de persoane care nu ezită să cheltuie o mulțime de bani pe un recipient mic de ser. Formula este potrivită pentru tenul normal, mixt și cuperozic. Producătorul recomandă utilizarea serului Dermamedica pentru îndepărtarea următoarelor probleme: fotoîmbătrânire, pete întunecate, nuanță neuniformă a pielii, primele linii faciale etc. Serul asigură un efect antioxidativ și îmbunătățește aspectul tenului, însă nu vă așteptați la un efect intens de întinerire. Serul are la bază vitamina C și acid ferulic care vizează exfolierea epidermei și un plus de radianță.

10. Paula’s Choice C15 Super Booster

Ultimul produs din această prezentare este Paula’s Choice C15 Super Booster, care nu are un aspect impresionant, însă conține ingrediente decente precum vitamina C și acid ferulic. Serul conține vitamina C pură și știm deja că aceasta nu se poate lăuda cu proprietăți bune de absorbție. Pe de altă parte, pH-ul redus al produsului este benefic pentru piele. Formula conține acid ascorbic, acid ferulic, bisabolol și pantenol, care permit eliminarea cuperozei, nuanței neuniforme a pielii și liniilor fine. Folosit zilnic, oferă un aspect plin de tinerețe și sănătate pielii, oferind protecție împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi. Din păcate, prețul pentru un recipient atât de mic nu este rezonabil.