Aveți tenul predispus la roșeață & deshidratare? Încercați TOP 5 seruri pentru ten reactiv

Nu puteți găsi cel mai bun ser pentru tenul dumneavoastră inflamat, înroșit? Suntem aici pentru dumneavoastră! Am găsit cele mai eficiente seruri anti-roșeață pentru persoanele cu ten sensibil,  afectat de capilare sparte. Continuați să citiți și descoperiți ce produse merită testate.

Sfaturi de îngrijire a pielii afectate de capilare sparte și roșeață

Multe dintre problemele tenului predispus la rozacee decurg din ignoranța noastră cu privire la nevoile sale. Avem tendința de a alege o cremă facială calmantă la întâmplare, care ne poate provoca, în cele mai multe cazuri, o reacție adversă.

Uităm că există numeroși factori care ne irită pielea reactivă, predispusă la roșeață, de exemplu, temperaturile ridicate sau scăzute, toxinele, produsele de îngrijire a pielii pe bază de alcool, curățarea intensă (cu exfolinate, în particular) sau chiar unele ingrediente naturale (uleiuri esențiale, cafeină, extracte de chili sau hypericum).

Evident, delicatețea este cea mai importantă. Trebuie să reținem să alegem produse faciale și tratamente pentru acasă care nu declanșează iritații și deshidratare. Un amestec potrivit de ingrediente într-un produs cu formulă ușoară poate reda echilibrul și ameliora tenul reactiv. De aceea, serul este un produs esențial. Dar nu orice ser, ci unul influzat cu extracte vegetale calmante cu efect benefic asupra capilarelor slăbite.

Ce ser facial anti-roșeață să alegeți?

Piața produselor cosmetice este plină de seruri faciale anti-roșeață pentru ten predispus la rozacee, însă doar câteva dintre acestea acționează foarte bine la nivelul pielii problematice, sensibile. Iată produsele esențiale care pot trata venele în formă de pânză de păianjen: cele mai bune seruri faciale pentru capilarele sparte!

Nr. 1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum
Află mai multe: www.nanoil.ro

Nu am găsit un ser mai bun ca acesta. Nanoil combină extracte vegetale care calmează pielea și întăresc capilarele slăbite: extracte de castan, tei și chiparos. Serul este îmbogățit cu vitamina B3, care previne dilatarea capilarelor și extractul de Punarnava, o plantă ayuverdică, bine cunoscută pentru efectul aău anti-îmbătrânire. Acestea sunt infuzate într-o formulă pe bază de apă care pătrunde în piele cu ușurință, oferind ameliorare chiar după prima aplicare. Aplicarea regulată reduce treptat zonele înroșite și previne spargerea capilarelor și apariția altor imperfecțiuni.

Nr. 2 La mer MED Anti-Red Couperose Concentrate

Un produs mic cu potențial mare. Ingredientul său major este Marine Care Complex – o combinație de sare marină, extract de alge și extract de nămol de mare. Acest amestec unic este îmbogățit cu glicerină și silica. Lista de ingrediente este scurtă și nu include substanțe cu potențial iritant. Acest ser cu formulă ușoară oferă ameliorare pielii iritate. Aplicarea regulată reduce iritațiile, elimină imperfecțiunile și capilarele sparte și menține aspectul tănăr al pielii.

Nr. 3 Exuviance AntiRedness Calming Serum

Acest ser este recomandat pentru tenul predispus la rozacee, sensibil, care se irită ușor și se distinge de alte seruri datorită celui mai mare număr de ingrediente influzate în formula cu textură ușoră. Fiecare picătură conține extract de castan sălbatic, peptide antiinflamatorii, extracte de alge și ceai alb, cofeină, zinc și bisabolol. Toate acestea acționează împreună pentru a elimina inflamațiile, întări capilarele și preveni roșeața nedorită. Sunt necesare câteva aplicări pentru a obține un ten mai neted, mai elastic, ameliorat și fără pete pigmentare. 

Nr. 4 SkinCeuticals Redness Neutralizer

SkinCeuticals Redness Neutralizer este conceput pentru tenul sensibil, deshidratat și afectat de rozacee acneică. Este un produs obținut pe baza unui complex de peptide care previne iritațiile pielii și dilatarea capilarelor. Antioxidanții redau aspectul tânăr al feței, în timp ce bisabolul, zincul și untul de shea calmează pielea înroșită. SkinCeuticals Redness Neutralizer acționează pe mai multe nivele, susținând pielea predispusă la roșeață, iritată și sensibilă. Produsul trebuie aplicat cu regularitate, cel puțin o dată pe zi.

Nr. 5 The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Acest ser cu consistență cremoasă este conceput pentru tenul predispus la rozacee, problematic și sensibil. Deoarece este bogat în acid azelaic, reduce eficient roșeața și, de asemenea, estompează hiperpigmentarea, petele întunecate și venele în formă de pânză de păianjen. Se recomandă aplicarea zilnică a produsului The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% la nivelul tenului predispus la rozacee. Are un pH neutru, nu conține alcool sau ulei și este un produs vegan. Trebuie aplicat înainte de culcare, pe tenul curat și uscat, evitând zona ochilor. Se recomandă efectuarea unui test epicutanat înainte de prima aplicare.