Genele smocuri de la Nanolash – DIY Lash Extensions – Descoperă noua senzație!

Genele, deși sunt alcătuite din fire delicate, pot evidenția forța privirii fiecărei femei. Cu toate acestea, în general, ele sunt subțiri și fine. Din acest motiv, femeile fac cu nerăbdare experimente cu diverse produse cosmetice. Un produs absolut revoluționar a apărut recent pe piața de frumusețe – este vorba de genele tip smoc de la Nanolash, care se aplică acasă în regim DIY! Să fie aceasta soluția la toate problemele genelor?

Nanolash diy lash extensions

De ce se slăbesc și cad genele?

Multe femei din întreaga lume se confruntă în mod constant cu probleme legate de genele lor. Din păcate, mulți factori pot influența starea acestora. Și nu toți depind de rutina de îngrijire a genelor.

Starea genelor poate fi afectată de o dietă necorespunzătoare și de deficiențele de biotină. Bineînțeles, tratamentele de înfrumusețare agresive și frecvente sunt și ele de vină în acest caz. Extensiile semipermanente de gene, pe parcursul mai multor ani, duc la defecte comune la nivelul liniei genelor. Se pare că și demachierea necorespunzătoare și aplicarea mai multor straturi de rimel pot slăbi semnificativ genele.

Factorii genetici și geografici merită, de asemenea, să fie menționați aici. Nu toate femeile au fost binecuvântate de Mama Natură cu gene lungi și groase, cu o curbură definită. La latitudinea noastră, pe de altă parte, genele sunt mai deschise la culoare de la natură, ceea ce afectează, desigur, cât de definite sunt, sau mai degrabă, cât de puțin definite sunt.

Cu toate acestea, marca Nanolash a găsit soluția perfectă. DIY Lash Extensions nu supraîncarcă genele – aceste smocuri de gene false se aplică sub genele naturale, la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor, iar aplicarea se poate face cu ușurință acasă!

extensii de gene la domiciliu

Cum funcționează genele cluster – DIY Lash Extensions de la Nanolash?

Extensiile de gene cluster, adică tip smocuri, – DIY Lash Extensions – oferă o aplicare simplă, în doar 10 minute! În plus, rezultatul poate dura 5 zile. Nicio femeie nu ar trebui să întâmpine probleme la aplicarea acestor gene tip smocuri.

Aceste gene smocuri cu aplicare DIY la domiciliu vin în două versiuni. Prima este o casetă separată. Aceasta conține 36 de gene smocuri prefabricate. Cutia include smocuri în 3 lungimi (10, 12 și 14 mm) și în 8 stiluri la alegere.

A doua opțiune este un kit complet de extensii de gene de la Nanolash. Funcționează foarte bine pentru doamnele și domnișoarele care nu dispun de toate accesoriile necesare.

Kitul de extensii de gene pentru uz casnic conține:

  • bonder Nanolash – un adeziv pentru gene de 5 ml care le și uniformizează culoarea;
  • remover Nanolash – această soluție (5 ml) ajută la îndepărtarea genelor smocuri, fără a le afecta pe cele naturale;
  • sealer Nanolash – conceput pentru a îndepărta stratul lipicios de pe gene (5 ml);
  • aplicator de gene – fabricat din oțel inoxidabil.

DIY Lash Extensions sunt realizate dintr-un material ușor, iar purtarea acestor gene smocuri este aproape imperceptibilă.

extensii de gene pas cu pas

Cum aplici genele cluster Nanolash acasă?

Extensiile de gene Nanolash se aplică acasă în aproximativ 10 minute. Mai întâi trebuie să te demachiezi corespunzător și apoi să:

aplici un strat subțire de bonder și să aștepți 30-60 de secunde pentru ca acesta să devină complet lipicios;
aplici smocul prefabricat la aproximativ 1 mm de linia genelor;
finalizezi aplicarea cu sealerul.

Genele DIY Eyelash Extensions sunt concepute pentru a se asigura că fiecare femeie se poate descurca cu aplicarea lor.

Un produs de înfrumusețare revoluționar – un rezumat al DIY Lash Extensions
DIY Lash Extensions se detașează cu siguranță de concurență. Aceste extensii de gene cluster destinate aplicării DIY vin în diferite lungimi și stiluri. Aceasta le permite femeilor să opteze atât pentru un aspect subtil al genelor pentru purtarea zilnică, cât și pentru un volum rusesc, atunci când doresc.

Genele smocuri ușoare vin dispuse pe o bandă neagră flexibilă. Acest lucru le face ușor de aplicat și maschează în mod inteligent linia de legătură. Aplicarea în sine durează 10 minute și are o durabilitate de până la 5 zile.

DIY Eyelash Extensions nu supraîncarcă genele naturale. Produsul îți permite să creezi un aspect temporar al genelor pe care îl poți modifica oricând. Genele de tip cluster sunt alegerea perfectă pentru nunți și pentru o ieșire importantă în oraș, dar și pentru o plimbare spontană.

Producătorul s-a asigurat că modul lor de utilizare este simplu, sigur și plăcut. Datorită genelor false cu aplicare la domiciliu de la Nanolash, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la starea genelor tale naturale. În 10 minute poți remedia orice imperfecțiune!