Îngrijirea și Îndepărtarea Genelor False: Ghid Complet

În lumea machiajului, există un accesoriu care rămâne indispensabil pentru a obține un aspect al ochilor de catwalk – genele false. Acestea sunt folosite de celebrități, vloggeri de frumusețe și femei obișnuite care doresc să își scoată în evidență ochii.

Care sunt genele false?

Genele false sunt un tip de machiaj care se aplică pe genele naturale pentru a le face să pară mai lungi, mai voluminoase sau mai curbate. Ele pot fi făcute din diverse materiale, inclusiv sintetice, mătase și păr natural.
Înainte de a vă arunca în lumea genelor false, există câteva aspecte pe care este bine să le cunoașteți.
În acest articol, vom analiza îngrijirea și îndepărtarea genelor false, astfel încât să puteți avea un look fabulos, fără a compromite sănătatea ochilor dumneavoastră.

Cum să îngrijești genele false?

Păstrarea genelor false

Este bine să păstrați genele false într-o cutie specială pentru a preveni deteriorarea lor și pentru a le menține curate. Cutia ar trebui să fie păstrată într-un loc uscat, ferit de umiditate și căldură excesivă.

Curățarea genelor false

Curățarea genelor false este esențială pentru a prelungi durata de viață a acestora și pentru a preveni acumularea de bacterii. Îndepărtați cu grijă resturile de adeziv, apoi spălați genele cu o soluție de curățare ușoară sau un demachiant fără ulei. Folosiți o periuță cu peri moi pentru a ajuta la îndepărtarea machiajului și a sebumului. După curățare, lăsați-le la uscat pe un prosop curat.

Cum să îndepărtezi genele false?

Pregătește-te

În primul rând, vă recomandăm să aveți la îndemână următoarele elemente: o pinzetă, o soluție de îndepărtare a machiajului și discuri demachiante. De asemenea, este important să vă spălați mâinile înainte de a începe procesul de îndepărtare a genelor false.

Îndepărtarea genelor

Începeți prin a aplica o cantitate mică de soluție de îndepărtare a machiajului pe o discheta demachiantă și țineți-o peste ochi timp de câteva secunde. Acest lucru va permite adezivului să se înmoaie. Folosind o pinzetă, prindeți ușor banda de gene false de la colțul exterior al ochiului. Trageți cu grijă de bandă spre colțul interior al ochiului.

Curățarea ochilor

După ce ați îndepărtat genele false, curățați zona ochiului pentru a îndepărta orice reziduu rămas. Aplicați o cantitate mică de demachiant pe o dischetă de bumbac și ștergeți cu grijă pleoapele și genele naturale.