Îmbunătățiți-vă salonul de coafură cu ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Highlighting Foam Strips

Îmbunătățiți-vă salonul de coafură cu ColorCuts Highlighting Foam Strips!

ColorCuts Highlighting Foam Strips sunt confecționate dintr-un material special, care asigură temperatura optimă a părului în timpul vopsirii. Benzile de spumă asigură că orice tip de vopsire sau șuvițare este efectuat în siguranță. Acest accesoriu profesional, lansat de marca ColorCuts, este esențial pentru stilizarea modernă a părului. Benzile sunt comercializate într-o cutie convenabilă, conținând 200 de bucăți în patru culori diferite, care pot eficientiza fluxul de lucru a întregii echipe și înlocui folia de aluminiu. Aprovizionați-vă salonul cu echipamentul specializat de coafură folosit de majoritatea stiliștilor de păr populari.

ColorCuts este o marcă malteză celebră, specializată în accesorii și echipament de coafură pentru saloanele profesionale de păr. Produsule mărcii sunt folosite de profesioniști, instructori și ucenici care abia își încep cariera în coafură. Accesoriile ușor de folosit și practice facilitează lucrul coloriștilor și îi ajută să învețe procedura de vopsire de la elementele de bază. ColorCuts înseamnă o producție sustenabilă, caracterizată prin utilizarea energiei solare și materialelor reciclate. Materialele utilizare pentru confecționarea benzilor sunt 80% reciclate.

Highlighting Foam Strips termice de la ColorCuts

Aceste benzi gata de folosit sunt confecționate dintr-o spumă specială din polistiren, cu un înveliș unic care optimizează temperatura părului în timpul vopsirii și decolorării. Sunt extrem de moi, fără risc de rupere sau foșnire. Materialul ușor nu îngreunează scalpul sau rădăcinile. Oferă confort atât clientelor, cât și coloriștilor. Benzile de spumă ColorCuts sunt un accesoriu versatil, potrivit pentru toate tehnicile de vopsire a părului. Efectuați o vopsire mai rapidă, mai confortabilă și ecologică, în pas cu moda – flamboyage multidimensional, sombre natural sau splashlight modern.

Highlighting Foam Strips:

  • Facilitează procedura de vopsire și reduc timpul la jumate.
  • Materialul termic menține temperatura optimă a părului în timpul vopsirii.
  • Învelișul semitransparent permite controlarea schimbării culorii.
  • Au aderență în contact cu umiditatea, astfel încât se alipesc mai bine de suprafața părului.
  • Sunt moi, flexibile și se potrivesc perfect în mână.
  • Potrivite pentru toate tehnicile de vopsire.
  • Materiale reciclate 80%.
  • Reutilizabile – până la 800 de utilizări.
  • Pot fi spălate la mașină sau manual.

Highlighting Foam Strips

ColorCuts Highlighting Foam Strips – cum se utilizează?

Un ghid în 5 pași

Pas 1. Separați o secțiune a părului de orice lățime – cu cât șuvița este mai subțire, cu atât șuvițarea este mai puțin vizibilă și efectul mai natural

Pas 2. Plasați banda pregătită dedesubt, chiar la rădăcini

Pas 3. Aplicați produsul de vopsire pentru a face banda lipicioasă și pentru a preveni alunecarea acesteia în timpul procedurii

Pas 4. Pliați banda în două și, în cazul părului foarte lung, acoperiți cu o a doua bandă

Pas 5. După timpul indicat, îndepărtați delicat benzile din păr, spălați-le și reutilizați-le.
Află mai multe: www.colorcuts.mt.