Cum să-ți faci genele lungi -Scandaleyes Show Off Mascara

Genele lungi și groase fac fiecare femeie să arate sexy, atrăgătoare și frumoasă. Cum să le facem totuși să arate mai pline fără să dăm o groază de bani la saloanele de înfrumusețare? Investește o sumă mică de bani pe Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara. Acest rimel negru a fost deja descoperit și îndrăgit de milioane de femei din toată lumea.

Scandaleyes3

Ce este așa unic în acest produs este pensula. Are un beculeț micuț, rotund pe final acoperit cu fibre de silicon. În acest fel, bagheta poate atinge chiar și cele mai mici gene în colțul interior al ochiului. Consistența este cremoasă și alunecă pe gene fără pic de eforturi. Formula a fost testată dermatologic și a fost privită ca fiind în siguranță pentru zona ochilor sensibili.

Rimelul nu exfoliază, dar se întâmplă să păteze când este aplicat pe genele inferioare. Datorită formei pensulei, este ușor de acoperit genele chiar dacă îi ia ceva timp să se obișnuiască în a le perfecționa. În ofertă, vom găsi două colori: negru și negru închis care este strict legat de strălucirea ochilor tăi.

Rimelul face genele bine separate, groase și foarte lungi. Ceea ce este mai important, rimelul nu-ți oferă efectul de picioare de păianjen dar le netezește și le face să arate natural. Formula usucă rapid, deci nu trebuie să aștepți mult înainte de a aplica. Este un miros subtil deci după câteva secunde, parfumul este indetectabil.

Scandaleyes Show Off Mascara vine într-un tub violet și conține o cantitate decentă de produs. Prețul este ieftin și costă 6.99 € în funcție de magazin. Nu va fi nicio problemă în a găsi acest produs, masa de Rimmel este în majoritatea farmaciilor din Marea Britanie. Acest produs este demn de recomandat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *