Energy touch de la Kolastyna. Colecția Energy touch

Cele patru creme Energy Touch de la Kolastyna sunt cele după care tânjesc pielea uscată, sensibilă și obosită. Dacă vreți să adăugați ceva energiei tenului, ar trebui să-i dați o șansă unuia dintre aceste cosmetice.

Cremele de la Energy Touch de la Kolastyna sunt făcute pentru hidratare. Colecția cuprinde cosmetice recomandate pentru anumite tipuri de tenuri. În plus, cremele pot fi aplicate atât dimineața, cât și/sau seara. Sunt din consistență de gel și sunt vândute în tuburi de 40 ml. Care sunt produsele care crează colecția Energy Touch?

Kolastyna1

Prima cremă, Explozie de Strălucire pentru Pielea mată Energy Touch este destinată pentru tenul obosit, mat și de la sclipirea naturală și prospețimea tenului. În timpul aplicării regulate, pielea feței restabilește aspectul radiant și rumen. În plus, tonul pielii devine mai regulat și pielea profund hidratată. Mai mult, crema include molecule de oxid care ajută la menținerea nivelului de hidratare corespunzător în cele mai profunde straturi ale dermei. Mai mult, această componentă are, de asemenea, posibilitatea de a reduce umflăturile și cercurile întunecate din jurul ochilor. Practic, compoziția Exploziei de Strălucire pentru piele obosită Energy Touch este, de asemenea, bogată în colagen, elastină și glicogen oferind pielii fermitate și elasticitate. În plus, nutriția este dată de fructele Acai care conțin o mulțime de vitamine și minerale. În cele din urmă, crema este închisă într-un tub portocaliu.

Cea de-a doua cremă, Val de Hidratare pentru ten Normal Energy Touch, în afară de oxigen, colagen și elastină conține și extract de fruct de pasiune, bogat în vitamina C, care hrănește, oferă imunitate și evidențiază decolorările. Totuși, acest produs de la Kolastyna hidratează doar stratul exterior al pielii. Per total, cosmeticul este vândut într-un tub alb și violet.

Cel de-al treilea produs, Putere de Prospețime pentru Ten Uleios/Mixt Energy Touch include molecule speciale care absorb excesul de sebum și limitarea strălucirii feței. În plus, crema conține și extract de grepfruit, responsabil pentru revigorarea, purificarea și contracția tenului. Cosmeticul hidratează tenul doar într-un mod ușor fiindcă pielea uleioasă și mixtă nu au nevoie de o așa cantitate de apă. Crema Putere de Prospețime se află într-un tub alb și verde.

Ultima componentă a colecției Energy Touch este Putere Nutrițională pentru tenul uscat Energy Touch. Tratarea hidratării, hrănirii și iritației este posibilă datorită uleiului de argan și vitaminei E. În plus, ingredientele netezesc și străluesc pielea. Ultima informație, crema este vândută într-un tub roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *