Hidratare non-stop. Încercați Ghasel Maltese Honey Body Cream

Extractele de plante și vitamine sunt motivul pentru care Ghasel Maltese Honey Body Cream hrănește, regenerează și hidratează pielea excepțional de bine. Funcționează perfect chiar și în cazurile pielii sever uscate. Este o cremă unică concepută pentru utilizarea zilnică pentru orice tip de piele și orice vârstă.

balsam de corp bun cu miere

Mierea malteză conține aproximativ 85-90% polen de cimbru, ceea ce o face cel mai hidratant umectant din lume. Formula bogată a cremei combate eficient radicalii liberi și stresul oxidativ, prevenind îmbătrânirea pielii. Extractele naturale uniformizează nuanța pielii și adaugă o strălucire naturală, tinerească.

Compoziția excepțională din care este alcătuită Maltese Honey Body Cream are grijă de pielea noastră. Uleiul de avocado creează o barieră invizibilă la suprafața pielii și ajută la reținerea apei în interiorul epidermei, lăsând pielea incredibil de hidratată non stop. Untul de shea este hrănitor și face pielea netedă. Este un ingredient foarte valoros care ajută în procesul de regenerare și netezește ridurile, celulita și vergeturile.

Vitaminele A, E și B12, prezente în cremă, adaugă o culoare uimitoare pielii și lumiează orice decolorare, făcând pielea impecabilă și frumoasă. Este vorba despre o hidratare pe termen lung și o piele mai fermă, care vor avea ca rezultat un corp cu aspect mai tânăr. Vitamina E, vitamina tinereții, este un antioxidant puternic care nu va permite îmbătrânirea prematură a pielii. Tocoferolii aduc pielii elasticitate și multă strălucire, precum și calmează după expunerea excesivă la radiațiile UV.

Maltese Honey Body Cream direct din Malta

Crema de la Ghasel oferă hidratare profundă pentru toate straturile pielii, iar mirosul său subtil de miere vă va stimula simțurile și vă va relaxa. Umectanții și emolienții vor avea grija de pielea extrem de uscată și plictisitoare. Parfumurile plăcute combinate cu o doză mare de vitamine, minerale și extracte de plante vă vor oferi un sentiment constant de hrănire și hidratare.

cremă de corp cu miere

Ce câștig folosind Maltese Honey Body Cream?

  • Hidratare și hrănire de lungă durată
  • Piele mătăsoasă pentru mult timp
  • O porție mare de vitamine, minerale și extracte de plante
  • Nuanță a pielii uniformă și sănătoasă
  • O sesiune relaxantă pentru minte și corp

Proprietățile de vindecare ale cremei malteze, un număr mare de antioxidanți și o formulă bogată – aceste ingrediente măresc capacitățile de apărare a pielii, astfel încât să fie mai rezistentă la radițiile UV și radicalii liberi.

Calitațile uimitoare anti-îmbătrânire și regenerare ale cremei sunt posibile datorită ingredientelor de inaltă calitate atent selecționate care fac parte din compoziție. Veți obține rezultate spectaculoase dacă veți masa crema pe piele în fiecare zi prin mișcări circulare. Corpul dumneavoastră va deveni ferm și hidratat după prima utilizare.

Ghasel Maltese Honey Body Cream este o îngrijire specială cu miere, în armonie cu natura. Componentele ecologice lipsite de aditivi nocivi vă vor îngriji pielea cu o calitate profesională.