Moisture Surge Overnight Mask de la Clinique

Masca de față este un complement al îngrijirii de bază a feței. Putem cumpără măști pentru fețe din magazinele cosmetice sau din numeroase colecții de produse de la un anumit producător. La doar o folosire putem să ne dăm seama dacă produsele chiar funcționează sau nu. Totuși, piața este plină de măști pentru față care nu pot fi folosite doar o singură dată. Aceste tipuri de cosmetice sunt vândute în ambalaje destul de mari și durează în jur de câteva luni. Ce ar trebui făcut în acest caz? Din păcate, este ca pescuitul în întuneric, dar nu avem alte opțiuni oferite.

clinqu

Una dintre aceste genuri de cosmetice este masca pentru față de la Clinique, Moisture Surge Overnight Mask. Este destinată fiecărui tip de ten, sex și vârstă în mod independent. Acest cosmetic ar trebui utilizat la ora de culcare, fiindcă, în acest fel, substanțele active incluse în compoziție funcționează mai bine și aduc efecte uimitoare. Important de realizat este faptul că tenul noaptea are timp să se regenereze și să se odihnească. În alte cuvinte, în timp ce dormi, celulele epiderme sunt capabile să se reconstruiască înainte ca ziua următoare să vină. Datorită Moisture Surge Overnight Mask de la Clinique, stratul lipic protectiv este fie întărit sau complet(de exemplu, când a devenit devastat de tratamentele dermatologice, purificarea pielii agresivă făcută cu cosmetice dăunătoare sau de procedurile cosmetice invazive). Ce ar mai putea fi adăugat este faptul că măștile pentru față oferă tenului un aspect strălucitor, fermitate, netezirea liniilor feței și evidențierea decolorărilor micuțe.

Moisture Surge Overnight Mask de la Clinique trebuie să fie aplicată în baza zilnică sau potrivit nevoilor pielii. Tenul ar trebui să fie acoperit cu un strat gros, drept de cosmetic. Observație, masca pentru față nu trebuie să fie clătită, trebuie să fie lăsată pentru o noapte. Dimineața, reziduurile cosmeticelor trebuie eliminate cu un tampon de bumbac.

Moisture Surge Overnight Mask de la Clinique nu conține substanțe uleioase. Cu toate acestea, pe partea negativă, putem găsi parabeni, substanțe de origine alcoolică și PEG. Cu siguranță, aceste ingrediente au proprietăți de iritare și pot cauza diverse reacții alergice. Considerabil, acești componenți nedoriți pot duce la obstrucționarea porilor pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *