TOP 5 seruri de gene pe care le recomandăm [CLASAMENT]

 Știați că un ser bun de gene poate fi o alternativă minunată la extensiile de gene în saloanele profesionale de înfrumusețare? Produsul eficient ar trebui să vă facă genele mai puternice și mai rezistente și să le ofere lungimea și grosimea dorite. Cele mai bune seruri de gene au formule minunate, pline de ingrediente active. Clienții pot alege dintre diferite seruri de gene eficiente, disponibile în magazinele obișnuite și online de înfrumusețare. Serurile recomandate de gene își datorează recenziile utilizatorilor satisfăcuți sau dezamăgiți. Clasamentul de mai jos a fost creat pe baza efectelor obținute în urma utilizării și sperăm că vă va face alegerea mai facilă.

CE SER DE GENE SĂ ALEGEM?

Cum să alegem un ser bun de creștere a genelor? Vă prezentăm trei aspecte esențiale – merită să le luăm în considerare atunci când alegem un ser eficient de creștere a genelor:

 • serul chiar face genele mai lungi? (merită să verificăm recenziile femeilor care au folosit produsul).
 • serul de gene are o formulă sigură? (nu trebuie să irite pielea sau ochii)
 • poate serul de gene hrăni și regenera genele, chiar și pe cele mai deteriorate?

Nu vă mai întrebați cum să vă hrăniți genele – vă prezentăm aici sugestiile noastre cu privire la ce ser de gene să alegem!

CLASAMENTUL SERURILOR DE GENE RECOMANDATE

1. Nanolash Eyelash Serum

 • PERFORMANȚĂ: Ce spuneți de gene cu 50% mai lungi după 30 de zile de utilizare a serului de gene? Exact așa acționează Nanolash Eyelash Serum! Cu această soluție minunată, vă veți hrăni și regenera genele fără efort. Este convenabil de folosit și poate fi aplicat fără grija iritațiilor.
 • APLICARE: Printr-o singură mișcare din pensulă, veți observa schimbări imense în aspectul genelor. Aplicați serul folosind aplicatorul practic fără nicio grijă că produsul se va scurge în ochi.
 • FORMULĂ: Formula sigură și revoluționară este adorată de femeile din toată lumea. Acest ser de gene lasă genele mai lungi, mai dese și mai întunecate în fiecare zi, asigurând o privire mai expresivă.

2. Lashcode Eyelash Serum

 • PERFORMANȚĂ: Un ser de gene care oferă hidratare profundă? Descoperiți Lashcode Eyelash Serum! Datorită acestui produs, nu veți mai întâmpina probleme precum căderea sau ruperea genelor. Genele voastre vor deveni puternice și vor avea întotdeauna un aspect sănătos. După doar 2 săptămâni, veți observa o diferență imensă! Lashcode Eyelash Serum este un mod facil de a obține gene de două ori mai lungi.
 • APLICARE: Aplicarea produsului este foarte facilă și plăcută datorită aplicatorului precis. Serul consolidează foliculii și acoperă genele cu un strat de protecție împotriva deteriorării. Doar o singură mișcare regulată din pensula convenabilă este suficientă pentru a vă asigura că nu mai este nici urmă de gene subțiri și scurte!
 • FORMULĂ: Lashcode Eyelash Serum are o formulă foarte bună. Baicalein încetinește procesul de îmbătrânire și oferă un filtru UV natural. Complexul de peptide contribuie la regenerarea și consolidarea genelor, făcându-le lungi și groase. Datorită argininei, genele voastre vor înceta să cadă și vor căpăta hidratarea necesară. Extractele de soia și germeni de grâu asigură creșterea mai rapidă a genelor, astfel încât puteți observa rezultatele într-un timp foarte scurt.

3. FEG Eyelash Enhancer

 • PERFORMANȚĂ: Acest ser de gene acționează bine pentru femeile care doresc să mărească volumul genelor. Serul oferă consolidare și nutriție genelor. Dacă îl folosiți cu regularitate, ar trebui să observați rezultatele după 4 săptămâni.
 • APLICARE: Consistența densă a produsului și pensula care facilitează aplicarea sunt, fără nicio îndoială, avantajele majore ale acestui ser de gene. Aplicarea acestui ser de gene durează doar un moment.
 • FORMULĂ: Formula include ceai verde cu proprietăți hidratante și extract de castravete care oferă beneficii de calmare pielii. În plus, extractul de semințe de dovleac combinat cu fitosteroli și aminoacizi prețioși sunt, de asemenea, ingrediente foarte bune.

4. RevitaLash Advanced

 • PERFORMANȚĂ: Căutați un ser sigur de consolidare a genelor voastre slăbite și fragile? Serul RevitaLash Advanced vă poate satisface nevoile. Este un produs hipoalergenic și testat clinic. Acest ser de gene lasă genele mai moi și intensifică strălucirea dorită. Îl puteți folosi chiar și dacă folosiți extensii de gene – serul nu va dizolva adezivul. Acest ser este testat dermatologic și oftalmologic. Oferă protecție ideală împotriva deteriorării și poate soluționa problema căderii excesive și ruperii genelor.
 • APLICARE: Aplicarea serului este facilitată de consistența plăcută a produsului.
 • FORMULĂ: Formula sa conține ginseng pentru protecție și revitalizare, palmier sabal pentru nutriție, amoniacizi și vitamina B. Produsul prezintă o formulă vegană.

5. RapidLash

 • PERFORMANȚĂ: Acest ser de alungire și îndesire a genelor ajută la îmbunătățirea aspectului genelor. Poate fi, de asemenea, folosit la nivelul sprâncenelor. Îmbunătățește aspectul genelor în termen de 1-2 luni de utilizare regulată. Serul recomandat de gene și sprâncene acționează bine și pentru persoanele care poartă lentile de contact. Este complet sigur pentru ochii sensibili. Produsul a fost testat clinic și oftalmologic. Cu acest produs, vă puteți aștepta la gene mai dese și mai lungi. Este o metodă simplă de a avea un aspect natural în fiecare zi.
 • APLICARE: Pensula subțire și convenabilă asigură aplicarea rapidă a produsului. Nu ar trebui să provoace dificultăți nici măcar novicelor.
 • FORMULĂ: Formula acestui ser de creștere a genelor conține ingrediente nutritive prețioase precum ulei de soia, extract de semințe de dovleac și o combinație unică de peptide.

SERUL DE GENE – MERITĂ FOLOSIT? [REZUMAT]

Un ser bun de gene este adevărata cheie către succes pentru orice femeie care se întreabă cum poate obține gene lungi.

Utilizarea regulată a serului de gene potrivit se poate dovedi a fi o metodă eficientă pentru o creștere mai rapidă a genelor. Un ser bun de gene le lasă mai lungi, mai puternice și mai rezistente la diferite tipuri de deteriorare.

Dacă nu doriți să vă programați la un salon de înfrumusețare, alegeți oricare dintre produsele prezentate aici și uitați de genele scurte și slăbite! În plus, asigurați-vă că îndepărtați machiajul cu delicatețe și mențineți o alimentație adecvată! Mult noroc!

SERUL DE GENE – DE UNDE SĂ-L ACHIZIȚIONĂM?

Majoritatea celor mai recomandate produse pot fi găsite în magazine populare de înfrumusețare. Rossman, Douglas și Sephora au seruri de gene în ofertă, dar un ser bun de gene este, de asemenea, un produs pe care îl puteți căuta în saloanele profesionale de înfrumusețare și la distribuitorii locali. Este important ca produsul să fie original și să aibă un termen de valabilitate valid.