Clasamentul celor mai bune 7 creioane de sprâncene. Care produse oferă cele mai bune rezultate?

Sprâncenele precis mapate oferă încadrarea perfectă pentru față și ochi. Căutați un creion care să se ridice, în sfârșit, la așteptările voastre? Dacă întâmpinați dificultăți în a-l alege pe cel potrivit, am creat o listă cu top 7 creioane de sprâncene de pe piață.

Un creion de sprâncene este prietenul cel mai bun al fiecărei femei. Creați linii fine, umpleți sprâncenele cu culoare și camuflați fiecare gol. Descoperiți care creioane merită tot acest entuziasm!

TOP 7 creioane de sprâncene

1# Nanobrow Eyebrow Pencil

Este un creion profesional și automat de machiaj al sprâncenelor care nu trebuie să fie ascuțit. Vârful său are întotdeauna forma perfectă. Rezistența și precizia sa, precum și aplicarea facilă au rezultat în numeroase utilizatoare mulțumite din toată lumea. Datorită nuanțelor incredibil pigmentate și durității potrivite a vârfului, sprâncenele au un aspect uimitor. Acest creion a fost creat pentru fanele arcurilor frumoase. Obțineți imediat efecte non-caricaturale. Acționează bine pentru pigmentarea sprâncenelor, definirea marginii inferioare și celei superioare a sprâncenelor și umplerea întregului arc. Formula catifelată a creionului alunecă fără probleme pe piele, trasând mici fire de păr individuale și mascând zonele rare. Este rezistent la apă și incredibil de durabil – rezistă toată ziua în orice condiții atmosferice. Pencil Nanobrow garantează sprâncenele superbe, perfecte până la cel mai mic detaliu. 

Ar trebui să-l luați în considerare dacă:

– doriți să creați linii ultra-fine,

– căutați un produs rezistent, confortabil și precis,

– sprâncenele voastre sunt pline de goluri și petice,

– doriți să aveți întotdeauna sprâncene fenomenale,

– căutați un produs automatic, retractabil,

– doriți să arătați profesional în fiecare zi.

2# Benefit Cosmetics Precisely My Brow

Acest creion ultra-precis vă ajută să vă definiți forma sprâncenelor într-o clipă! Vă lipsesc câteva fire de păr? Trasați linii extra fine,i mitând firele de păr reale ale sprâncenelor. Câteva mișcări sunt suficiente pentru a acoperi sprâncenele cu o culoare frumoasă, naturală. Forma sa unică, super fină, asigură sprâncene de vis, minunat stilizate. Pensula încorporată, confortabilă oferă maximum de confort în machiaj, astfel încât întregul proces nu vă va lua mult timp.

Ar trebui să-l luați în considerare dacă:

– doriți să folosiți un aplicator ultra-subțire, precis,

– nu sunteți satisfăcute de aspectul sprâncenelor voastre,

– doriți ca sprâncenele voastre să pară mai groase și mai pline,

– arcurile sprâncenelor voastre sunt pline de goluri și petice.

3# Huda Beauty Bomb Brows Microshade Pencil

Este un creion retractabil, foarte subțire de sprâncene care accentuează precis, sculptează și umple sprâncenele, modelându-le corect pentru întreaga zi. Creează linii subțiri, cu aspect natural pentru a obține machiajul perfect în fiecare zi. Creionul de sprâncene Huda Beauty este rezistent la apă și va rămâne intact în orice condiții atmosferice. Ploaia puternică sau zilele toride nu-l vor strica. Periuța spiralată, robustă, vă permite să folosiți cantitatea potrivită de pigment, asfel încât efectul nu arată niciodată grotesc. Creați aspecte de machiaj potrivite pentru orice ocazie. Un alt avantaj este formula îmbogățită cu vitamina E, ulei de ricin și ulei de cocos, care oferă sprâncenelor un aspect încântător chiar și fără machiaj.

Ar trebui să-l luați în considerare dacă:

– căutați un produs rezistent la apă, durabil,

– nu doriți doar să vă stilizați, dar și să vă îngrijiți sprâncenele,

– doriți ca sprâncenele să arate minunat chiar și fără machiaj,

– aveți nevoie de fire de păr suplimentare.

#4 Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Un creion precis de sprâncene care va uniformiza rapid forma arcurilor voastre. Are un vârf foarte subțire care umple excelent de bine zonele rare. Asigură sprâncene cu aspect fabulos toată ziua. Aplicatorul poate fi scos printr-o mișcare de răsucire – vă ajută să creați un machiaj spectaculos foarte rapid și fără efort. Creionul este disponibil în nuanțe naturale, subtile, funcționând bine pentru toate tipurile de sprâncene. Aspecte de machiaj profesional și la modă, potrivite pentru orice ocazie? Nimic nu este imposibil cu acest creion!

Ar trebui să-l luați în considerare dacă:

– doriți sprâncene cu aspect perfect,

– doriți machiaj accentuat și natural,

– căutați un creion în nuanțe subtile.

5# KVD Beauty SIgnature Brow

Este un creion precis de stilizare a sprâncenelor cu un vârf incredibil de subțire, care este foarte mic și are o formă ovală. Vă permite să trasați linii foarte subțiri, care se aseamănă firelor de păr reale. Creați forma dorită cu partea mai lungă și apoi, folosiți partea mai scurtă pentru a umple sprâncenele pentru un efect natural. Formula rezistentă la apă, durabilă, rezistă chiar și în condiții adverse. Puteți alege din șapte culori neutre, astfel încât este ușor să o găsiți pe cea care se potrivește trăsăturilor voastre.

Ar trebui să-l luați în considerare dacă:

– preferați să folosiți produse vegane, netestate pe animale,

– căutați culori neutre, subtile,

– doriți să trasați linii ultra-fine,

– doriți să creați efecte naturale, care nu sunt exagerate.

6# Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Descoperiți acest creion unic de sprâncene care vă permite să luați controlul asupra sprâncenelor voastre. Vârful super fin, retractabil la un capăt și periuța de stilizare de la celălalt capăt asigură un aspect fantastic arcurilor voastre. Produsul creează linii foarte subțiri care vă permit să umpleți zonele rare. Rihanna s-a asigurat că nuanțele se potrivesc tuturor femeilor, astfel încât puteți fi sigure că veți găsi una potrivită pentru voi. Consistența rezistentă la apă, naturală, va sculpta și camufla fiecare gol într-o clipă.

Ar trebui să-l luați în considerare dacă:

– doriți să folosiți un produs vegan,

– căutați un creion foarte subțire și rezistent la apă,

– doriți ca machiajul dumneavoastră zilnic să dureze doar un moment.

7# Clinique Quickliner For Brows

Acest creion de sprâncene, literalmente, vă va uimi. Este creat sub forma unui creion delicat care trasează întotdeauna linii precise, oferind firelor dumneavoastră de păr forma corectă și umplere. Folosiți-l pentru a contura sau accentua arcurile sprâncenelor. Acționează incredibil și individual, oferind efecte durabile și intensificând culoarea naturală a sprâncenelor. Formula nu se usucă după ce este folosită mult timp. Sprâncenele voastre vor fi într-o condiție perfectă timp de câteva ore. Creionul ar trebui să fie folosit la nivelul sprâncenelor curate, astfel încât puteți crea un machiaj original în fiecare zi!

Ar trebui să-l luați în considerare dacă:

– doriți să creați linii subțiri,

– doriți să vă redefiniți forma sprâncenelor,

– visați la o definiție naturală,

– căutați un produs automat care nu trebuie ascuțit.